Ajuntament de Caseres

Tipus de recurs: Monuments i llocs d'interès, Cases singulars

Comarca: Terra Alta

Municipi: Caseres

Adreça: C/ de l'església

Descripció:
L'ajuntament de Caseres és un edifici de planta baixa i dos pisos, amb façana a tres carrers. Destacar el rellotge encastat i a sobre un campanar petit de ferro forjat.

Galeria d'imatges:

   

Tipus monument: Civil. Ajuntament.

Estil: Obra popular.

Datació: Segle XIX-XX.

Localització: Nucli urbà

Descripció:

L'edifici de l'ajuntament presenta planta baixa, dos pisos d'alçada i té façana a tres carrers, dos d'elles molt petites i la façana principal al carrer de l'església. A les tres façanes trobem finestres i balcons situats ordenadament i totalment plans, només unes línies pintades emmarquen les finestres i senyalen les línies de forjats. L'habitatge mostra coberta de teula i petit ràfec de totxos. Una part de l'edifici és una mica més baixa, i trobem un rellotge encastat dins la paret i a sobre un petit campanar de ferro forjat. Les finestres de la planta baixa i balcons de la primera planta són de ferro forjat treballat.

 

Notes històriques:

L'edificació és molt recent, però amb tota seguretat està aixecada sobre algun dels primers habitatges de la vila, ja que és veí del que es creu l'habitatge més antic (avui arrebossat i molt refet) segons tradició popular, situat al costat del perxe, en ple cor del casc antic.

 

Titularitat: publica

Estat de conservació: Bo

Accés: Fàcil

Ús i funció actual: Serveis administració. Ajuntament.

Adreça: C/ de l'església

Telèfon: 977 431 909 Ajuntament

Fax: 977 431 887 Ajuntament

Lloc web: http://www.caseres.altanet.org

Adreça electrònica: aj.caseres@altanet.org

Coordenades Geogràfiques G.G. (x,y): [41.038837], [0.250527]