El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona acull l'exposició "Bonavista" de David Mocha

La mostra es podrà visitar fins al proper 13 de juny
La mostra es podrà visitar fins al proper 13 de juny

El Museu d'Art Moder de la Diputació de Tarragona acollirà fins al proper 13 de juny l'exposició "Bonavista" de David Mocha. Un treball que explora, a través de la fotografia, el paisatge d’un territori lligat als orígens andalusos i extremenys, però també a la indústria petroquímica, on els habitants van saber forjar una nova identitat territorial en uns terrenys desproveïts de discurs, i van aportar uns valors positius al paisatge i a la terra erma que l’envolta. Es pretén donar visibilitat a un territori històricament infravalorat, que no encaixa en la idea de paisatge que tenim socialment construïda. Bonavista és un paisatge modelat per les experiències i històries dels seus habitants, que van saber trobar en aquesta terra un lloc on viure.

DAVID MOCHA, Tarragona, 1982. Viu i treballa a Alacant

Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny en l’especialitat de Fotografia Artística i posseeix un MASTER en Fotografia d’Autor i Projectes Professionals por l’Escola LENS d’Arts Visuals de Madrid.

Interessat per les possibilitats del llenguatge documental, fa servir imatges presses de la realitat per a construir territoris subjectius i de ficció. Especialment interessat en les relacions entre territori, llibertat i poder, amb les seves fotografies pretén reflexionar al voltant dels processos de construcció i de representació del paisatge contemporani.

Per consultar l'horari de l'exposició consulteu wel web del MAMT: www.dipta.cat/mamt

Informació

Dia i hora: 
del Dijous, 11 Març, 2021 - 10:00 al Diumenge, 13 Juny, 2021 - 14:00
Adreça: 
Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona
Carrer Santa Anna, 8
43003  Tarragona
Espanya