Esmorzar de finançament: "El pacte de socis per emprendre sense conflictes"

imatge cartell pacte de socis
imatge cartell pacte de socis

El proper 21 de març, al matí, apunteu-vos a l'Esmorzar de finançament "El pacte de socis per emprendre sense conflictes"

L’objectiu del pacte de socis és evitar conflictes i anticipar possibles problemes que puguin sorgir entre els socis o amb tercers. Per això és important que reculli clàusules que regulin el govern de la societat, els drets d’adquisició o les opcions de sortida, entre d’altres.

En aquest esmorzar de finançament, Silvia Martínez Losas, sòcia fundadora de LEXCREA, S.L.P, despatx d'advocats enfocat en l'assessorament a emprenedors i inversors, business angels i entitats de capital risc, parlarà de la importància del pacte de socis i les clàusules essencials que ha de contenir.

La Silvia Martínez és Llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra (1998-2002), Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Abat Oliba-CEU (2012-2014) i Membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB) i del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Destinat a persones emprenedores, empresaris i empresàries del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que volen anticipar-se a possibles situacions de conflicte i establir relacions de confiança entre els socis i futurs inversors.

Anima't a venir a esmorzar amb nosaltres i inscriu-te AQUÍ

 

 

Informació

Dia i hora: 
Dijous, 21 Març, 2019 - 10:00
Adreça: 
Aules de Formació SAM Diputació -Vall de l'Arrabassada
c. Carles Riba, 6
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona