Webinar 'Ser accessibles atreu el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals'

Imatge del banner sobre turisme accessible
Imatge del banner sobre turisme accessible

L'operació Espai de Descoberta del PECT TurisTIC en Família organitza el webinar "Ser accessibles atrau el turisme familiar. Bones pràctiques internacionals" adreçat als actors del sector turístic públic i privat de les comarques tarragonines.

De la mà d’experts internacionals es faran recomanacions pràctiques per tal que una destinació turística com la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre puguin atraure i fidelitzar les diferents famílies que fan turisme tenint en compte la seva diversitat i les diferents necessitats d’accessibilitat. A través de l’exemple de bones pràctiques a nivell internacional, es confirmarà que sent més accessible es pot arribar a un mercat potencial més ampli i aconseguir més visitants, incrementant també el volum de negoci que generi l'activitat turística.

A més, es donaran les eines per tal d'alinear les estratègies amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i esdevenir així destinacions familiars inclusives, intel·ligents i competitives a nivell global, integrant els principis d’Accessibilitat Universal.

 

Informació

Dia i hora: 
Dijous, 10 Juny, 2021 - del 10:30 al 12:30
Adreça: 
Espanya