Xerrada 'A taula!' a càrrec de Gemma Bernal

En el marc de les Jornades tècniques de l'Institut de l'Ebre l'Escola d'Art de la Diputació de Tortosa organitza la xerrada 'A taula!' el divendres 28 de febrer a les 19 hores.

La dissenyadora de producte, Gemma Bernal, parlarà del procés de disseny, contacte amb l'empresa, producció... a través d'imatges i objectes. Des de la idea a la creació del producte final ceràmic.

Formada a EINA, Gemma Bernal ha dissenyat gairebé tota la seva vida i tot tipus de productes, sobretot els destinats a ser usats per les persones. Valora les solucions senzilles i enginyoses i aquesta visió apareix en les seves propostes. Considera que l'èxit d'un producte depèn de moltes persones i circumstàncies i que el disseny és només un d'ells.

Gràcies a la seva professió ha tingut el privilegi de conviure i treballar amb persones d’altres cultures i per tant de maneres de fer. Ha desenvolupat projectes amb ONG, convidada per governs,  de suport a artesans per dissenyar productes d’interès per un mercat d’exportació.

Informació

Dia i hora: 
Divendres, 28 Febrer, 2020 - 19:00
Adreça: 
Escola d'Art de la Diputació a Tortosa
Plaça de Sant Joan, 5
43500  Tortosa
Espanya
Municipi: 
Tortosa