Vols estudiar música?

Les escoles i conservatoris de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa t'ofereixen una formació musical reglada a prop de casa

Els alumnes de les escoles de música de la Diputació, a partir dels 5 anys, entren en contacte amb la música, inicien la seva formació musical i es preparen per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial.

Despertem l'interès per la música dels infants i els acompanyem en el seu aprenentatge

Els estudis que s’imparteixen a les escoles de música de la Diputació s’adrecen a infants a partir de 5 anys i ofereixen els primers coneixements i formació musicals. A l'escola la música és una forma d’expressió i comunicació i té l’objectiu de despertar en els nens i nenes l’interès per aquest art i pel plaer del seu gaudi.
 

Calendari d'escola per al curs 2020/2021

Preinscripcions ESCOLASuspès fins a nou avís
Publicació de baremSuspès fins a nou avís
Període de reclamacionsSuspès fins a nou avís
Publicació de barem definitiuSuspès fins a nou avís
MATRÍCULASuspès fins a nou avís

 

 

 

 

 

A les escoles de la Diputació, la música és un fet vivencial i els alumnes practiquen amb els seus instruments de forma individual i en grup, amb orquestres, bandes o conjunts:

 

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Especialitats instrumentals: piano, orgue, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, flauta, oboè, saxòfon, fagot, clarinet, tuba, trombó, trompeta, trompa, cant i percussió.

Agrupacions: Orquestra de cambra, Orquestra Simfònica, Banda, Grup de violoncels, Grup de metalls, Grup de Saxos, Grup de clarinets, Conjunt de Guitarres, Grup de Percussió, Cors, Cambra

Informa-te'n:

C/ Cavallers, 10 43003 Tarragona
cmtgna@dipta.cat - Tel: 977 235830 - Fax: 977 235109
www.dipta.cat/cmtarragona

 

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

Especialitats instrumentals: piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, flauta, oboè, saxòfon, fagot, clarinet, tuba, trombó, trompeta, trompa i percussió.

Agrupacions: Orquestra, Banda, Grup de violoncels i contrabaixos, Grup de Guitarres, Cors, Cambra, Grup de Pianos, Grup de Metalls i Grup de Percussió

Informa-te'n:

Palau Bofarull
Adreça:C/ LLovera 15, 43201, Reus
Telèfon: 977 345 950
Edifici Ampliació Escola de Música
Adreça: C/ Sant Jaume 9-11, 43201, Reus
Telèfón: 977 318 857
A/e: cmreus@dipta.cat
www.dipta.cat/cmreus
 

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa

El disseny de la nostra oferta s’estructura tenint en compte el desenvolupament psicoevolutiu dels nens i la seva implicació en el procés d’ensenyament-aprenentatge. Així, a l'escola, distingim entre Nivell Elemental (dels 5 als 11 anys) i Nivell Mitjà, amb programes d’aprofundiment fora del grau professional (per a alumnes dels 12 als 17 anys)

Especialitats instrumentals: piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, flauta, oboè, saxòfon, fagot, clarinet, tuba, trombó, trompeta, trompa, percussió i cant.

Agrupacions: Orquestra, Banda, Conjunt de Guitarres, Cors, Conjunt de Saxos, Conjunt de Percussió, Cambra, Grup de Pianos i Orquestra de Flautes.

Informa-te'n:
Carrer de la Rosa, 6 - Palau Oriol
43500 TORTOSA
Tel. 977 444 124
A/e: conservatori.tortosa@diputaciodetarragona.cat
Web: www.dipta.cat/cmtortosa
 

Informació sobre els estudis de Grau Professional als centres de la Diputació:

Un dels avantatges d'iniciar els estudis de música a les Escoles de la Diputació és que un cop finalitzen el nivell elemental de les escoles tenen l'opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.
 

Calendari d'Accés al Grau Professional

InscripcióSuspès fins a nou avís
Inici de la ProvaSuspès fins a nou avís
Resultats de les provesSuspès fins a nou avís
Període de reclamacions Suspès fins a nou avís
Resultats definitius, oferta per especialitats assignació de placesSuspès fins a nou avís
MATRÍCULASuspès fins a nou avís

 

Per accedir al primer curs dels ensenyaments professionals de música cal superar una prova específica del Departament d’Ensenyament, que consta de dos exercicis: Llenguatge musical i Instrument. Aquestes es realitzen un cop l’any i de forma simultània als Conservatoris Professionals i centres autoritzats de Catalunya, en la data i hora que estableix el Departament.

Informeu-vos-en als nostres centres:

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa

Galeria d'imatges