Alumnes del Col·legi d'Educació Especial Sant Jordi, premiats al VI Concurs de curtmetratges contra les violències masclistes

Organitzat per l'Oficina Jove del Baix Ebre, el concurs té com a objectiu conscienciar joves i adolescents sobre la violència de gènere

21/03/2019
Educació
Tortosa
Comunicació
Lliurament dels premis al Consell Comarcal del Baix Ebre
Lliurament dels premis al Consell Comarcal del Baix Ebre

Els alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Jordi de la Diputació han guanyat el 2n Premi del VI Concurs de curtmetratges contra les violències masclistes, organitzat per l'Oficina Jove del Baix Ebre. El curtmetratge realitzat pels alumnes del Programa de Formació i Inserció d'auxiliar de muntatge i instal·lacions electrotècniques en edificis del CPEE Sant Jordi de Jesús (Tortosa) han obtingut el reconeixement per la stop-motion "Prou excuses".

Aquest certamen, organitzat anualment per l'Oficina Jove del Baix Ebre amb el suport de direcció general de Joventut de la Generalitat, el Consell Comarcal del Baix Ebre i l'Ajuntament de Tortosa, té com a objectiu educar i conscienciar joves i adolescents sobre la violència de gènere. A través de la realització d'un vídeo, els estudiants d'ESO , batxillerat i cicles formatius de la comarca aporten la seva visió sobre les violències masclistes.

L'acte de lliurament dels premis ha tingut lloc aquest dimecres al Saló de Plens del Consell Comarcal del Baix Ebre. El primer premi l'han obtingut els alumnes de tercer d'ESO de l'Institut de Camarles.

Stop-motion "Prou excuses"
Galeria d'imatges