Centres d'educació de la Diputació a Tarragona i Reus participen un any més a la Fira Camins d'FP

La mostra de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona se celebra els dies 8 i 9 de maig a Fira Reus

08/05/2019
Educació
Reus
Comunicació
Fira Camins d'FP a Reus
Fira Camins d'FP a Reus

Les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus i el Col·legi d'Educació Especial Sant Rafael de Tarragona participen un any més a la Fira Camins d'FP, que se celebra aquest dimecres i dijous a Fira Reus. L'esdeveniment aglutina l'oferta professionalitzadora del Camp de Tarragona amb l'objectiu de reunir en un mateix espai diverses alternatives de formació professional i ocupacional del territori.

La Diputació de Tarragona, a més, també hi participa com a coorganitzadora, juntament amb diferents entitats del territori, com els ajuntaments de Tarragona, Reus i el Vendrell i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, juntament amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público Estatal.

L’esdeveniment és d’entrada lliure i té per objectiu mostrar el potencial i la qualitat de l’oferta de formació professional té al Camp, i s’adreça a estudiants, famílies, centres de formació, persones treballadores en actiu i en atur, professionals i organitzacions del territori. En aquesta edició es comptarà amb 41 expositors i s’espera poder arribar a les 1500 visites en els dos dies de durada, en un horari de 9 a 18h el dimecres dia 8 i de 9 a 15h el dijous dia 9 de maig.

Un any més, tindrà lloc el concurs de cartells per escollir la imatge gràfica de l’edició Camins d’FP 2020, que organitza l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus a partir de les creativitats dissenyades pel seu alumnat. El públic assistent podrà triar, com en les anteriors edicions mitjançant votació, d’entre un total de 15 propostes que seran exposades durant la fira.


 

 

Etiqueta: 
Fira Camins d'FP
Galeria d'imatges