Comencen els treballs per adequar l’accés viari i la travessera urbana de la Pobla de Montornès

03/11/2016
Infraestructures
Els treballs han començat aquesta setmana i permetran millorar la seguretat per a conductors i vinants
Els treballs han començat aquesta setmana i permetran millorar la seguretat per a conductors i vinants

 

El tram de les carreteres T-210 i T-211 que dóna accés i travessa la Pobla de Montornès millorarà la seguretat tant per al trànsit rodat com per als vianants. Les obres projectades i finançades per la Diputació, amb un cost de 330.184 (iva inclòs) han començat aquesta setmana i tenen una durada prevista de quatre mesos.  Els treballs consisteixen en l’arranjament i renovació de les voreres, la instal·lació de semàfors en dues cruïlles i la col•locació de tres reductors de velocitat

A la sortida de la població es construirà un carril bici de 400 metres de llargada pel costat esquerre de la carretera per tal de donar continuïtat a l’existent que arriba actualment fins la urbanització del Castell de Montornès. En aquest tram també es millorarà el traçat d’un revolt força tancat. L’objectiu és ordenar el trànsit i millorar la seguretat per al trànsit i per als vianants.

El Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona és el responsable de la redacció del projecte i la direcció de les obres, que realitza l’empresa Tecnologia de Firmes S.A. 

Etiqueta: 
Carreteres
Galeria d'imatges