Cursos d'estiu a ple rendiment a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

L'Escola ofereix, des del 4 de juny fins al 19 de juliol, tot un seguit de cursos d’entre 15 i 32 hores, impartits per professionals de primer nivell.

14/06/2012
Cursos d'estiu a ple rendiment a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona
Cursos d'estiu a ple rendiment a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona

Les aules i tallers de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona es troben a ple rendiment aquest mes de juny. Tot i que les activitats lectives dels cursos oficials estant finalitzant amb els darrers treballs i exàmens, ara és el torn dels “Cursos d’Estiu”. L'Escola ofereix, des del 4 de juny fins al 19 de juliol, tot un seguit de cursos d'entre 15 i 32 hores, impartits per professionals de primer nivell.

Han tingut especial demanda per de l’alumnat cursos relacionats amb l’actualització de coneixements informàtics vinculats a l’art i el disseny, com ara “disseny web per a creadors visuals”. També han tingut molta demanda els cursos de fotografia de moda i de diverses tècniques aplicades a la joieria, entre altres.

Amb els cursos d’estiu, alumnes i professionals del disseny tenen la possibilitat de mantenir-se al dia pel que fa a  coneixements, i retrobar-se amb els seus antics companys i amb l’escola. Molts professionals en exercici  han optat per aquest cursos breus, que els permeten conèixer per primera vegada l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. El fet que el professorat dels cursos d’estiu siguin professionals en exercici, permet complementar la formació oficial amb nous punts de vista sempre actualitzats per l’experiència.

Mitjançant aquesta iniciativa, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona vol donar el màxim servei a la societat en temes de formació d’art i disseny, fent que les seves aules i tallers tinguin el màxim ús possible.

Galeria d'imatges