Darrera setmana per visitar l'exposició d'escultures 'lluminoses' de Tom Carr, al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona

'El lloc i l'instant' s'hi pot visitar de franc fins al 14 de febrer

08/02/2021
Cultura
Tarragona
Comunicació
Una de les obres de l'exposició
Una de les obres de l'exposició

L'exposició d'escultures de Tom Carr 'El lloc i l'instant', instal·lada al Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) des de mitjan desembre, exhaureix els darrers dies. S'hi podrà visitar fins aquest diumenge, amb entrada de franc, com la resta del museu. Atesa la situació a causa de la Covid-19, cal consultar els horaris d'accés, al web www.dipta.cat/mamt. En paral·lel a la mostra, el MAMT ha editat el llibre 'Tom Carr, l'escultura mental: presència i contingència', de Raquel Medina de Vargas (Diputació de Tarragona i Viena Edicions).

La utilització de la llum i dels reflexes com a llenguatge és un dels trets característics de les creacions de Tom Carr (Tarragona, 1956). L'exposició al MAMT està formada per tres obres de grans dimensions: 'Melancholia', 'My red Studio' i 'Kunstkammer'. Totes tres serveixen per redescobrir un artista de dimensió internacional, autor d'obres permanents o efímeres, a Tarragona, París i altres ciutats d'arreu del món. A Tarragona, l'obra de Carr es pot contemplar de manera permanent al mateix MAMT ('La Capella - Aqua et tempus'), o a la rotonda d'accés a la Via Europa, on s'ubica la seva gegantina escultura 'Entrance'.

L'autor (www.tomcarrstudio.com) és professor a l'escola Massana de Barcelona, i ha impartit cursos a l'School of Visual Arts de Nova York, entre altres centres. La seva obra ha arribat a diferents indrets de Catalunya, l'estat i l'estranger, bé sigui mitjançant exposicions temporals o bé a través d'instal·lacions permanents en espais públics. Actualment viu i crea a Sant Quirze del Vallès.

"El lloc i l'instant", de Tom Carr, al Museu d'Art Modern de Tarragona
Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges