Diputació, municipis i entitats turístiques promocionen conjuntament la Costa Daurada a París

Amb accions enfocades al turisme familiar, al Salon Mahana

24/03/2015
Turisme
París
Premsa
Turisme familiar
Turisme familiar

Cambrils, Salou i Vila-Seca han estat presents, per segon any consecutiu, a la Fira Salon Mahana de París, conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, la Federació Hotelera de Salou, Cambrils i la Pineda i les associacions provincials d'apartaments i de càmpings, en el marc del desplegament del Pla de gestió de l'impost d'estades turístiques 2015. El Salon Mahana de París representa una bona plataforma de promoció, donat que la seva àrea d'influència és la regió de l'Ille de France i la seva capital Paris, amb una població de 12 milions d'habitants.

L'acció promocional conjunta ha incorporat un estand propi i una imatge centrada en el turisme familiar i l'oferta complementària dels municipis i de tota la destinació. En aquest sentit, s'ha traslladat al public assistent la informació relativa a l'oferta hotelera, de càmpings i d'apartaments, així com l'oferta cultural dels municipis i del conjunt de la Costa Daurada. Per reforçar més la comunicació, s'ha traslladat tota la informació relativa al 20è Aniversari de PortAventura i les seves novetats per a la temporada, com és el Cirque du Soleil, tot afegint, també, activitats d'animació amb els personatges del parc temàtic durant els dies de la fira.

La Costa Daurada s'ha promocionat principalment com a destinació de turisme familiar de litoral amb una important oferta complementària de parcs aquàtics i d'atraccions, gastronomia, esports i cultura. Respecte als temes més demandats, destacar un creixent interès en les consultes sobre l'oferta cultural i d'oci de la destinació i, pel que fa als d'allotjaments, l'especial l'interès pel sector de càmpings i els viatges de grups. També destacar l'increment en la demanda de "paquets turístics" que portin incorporats els vols, allotjament i trànsferts, la qual cosa reforça més l'estratègia de col·laboració amb els operadors turístics i les xarxes de distribució de paquets vacacionals.

Per potenciar l'acció dins el marc de la fira, la Costa Daurada i els municipis de Salou, Cambrils i Vila-Seca han reforçat la campanya de ràdio i premsa que PortAventura porta a terme durant aquests dies en el mercat francès, amb l'objectiu de coordinar les estratègies de promoció de la destinació amb el parc temàtic.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges