El pintor Lluís Bolívar deixa la seva "empremta de natura" al Palau Bofarull de la Diputació, a Reus

L'autor reusenc hi exposa una vintena de coloristes paisatges, fins al 25 de juliol

26/06/2015
Cultura
Reus
Premsa
La mostra es pot visitar al Palau Bofarull
La mostra es pot visitar al Palau Bofarull

"És en la seva variada combinació on trobem desenvolupada la creativitat de la natura. A mida que passa el temps, d'aquells paisatges només ens queda la seva empremta". Amb aquesta pinzellada, el pintor reusenc Lluís Bolívar defineix l'essència de la seva darrera exposició, L'empremta de la natura, que aquest dijous s'ha obert al públic al Palau Bofarull de la Diputació a Reus. La mostra inclou 24 pintures de traç enèrgic i alhora carregades de sensibilitat, obres coloristes que reflecteixen diferents estadis de la natura des del punt de vista de l'autor.

La diputada delegada de l'àrea de Medi Ambient, Salut Pública i Territori de la Diputació, Núria Crivillé, ha inaugurat aquesta exposició tot destacant la força que transmeten les obres de Bolívar, així com la contribució de l'autor a la difusió dels valors del territori a través de l'art. De la seva part, l'autor ha agraït a la Diputació poder comptar amb un espai expositiu com el Palau Bofarull. A la presentació ha intervingut, així mateix, l'artista Agustina Sobrino, qui ha ressaltat els diferents registres que conrea Bolívar i la seva gran creativitat i implicació en el món de l'art. L'acte ha aplegat nombroses persones a la sala d'exposicions del palau. La mostra, l'inici de la qual coincideix amb la festa major de Reus, es pot visitar al Palau Bofarull del 25 de juny al 25 de juliol, de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 17 a 20 h.

L'autor
Lluís Bolívar va néixer a Barcelona l'any 1961. Va cursar estudis de Magisteri i d’Història de l’Art a Barcelona i de Pedagogia a Tarragona. En l’actualitat treballa de psicopedagog en un institut de secundària de Reus. Bolívar és autodidacta en el dibuix, i des de 1999 assisteix al taller Del caos al cosmos d’Agustina Sobrino, on treballa diferents tècniques. Ha exposat en diferents indrets de Reus, Tarragona i Granada, i ha estat finalista de premis de pintura com l'Arnau de Palomar, a Riudoms, i el Vila de Cambrils.

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges
  • La diputada Núria Crivillé, durant la inauguració. Al costat, Lluís Bolívar i Agustina Sobrino
  • Una de les obres exposades
  • El nombrós públic assistent a la inauguració
  • El pintor, amb alguns dels visitants
  • Una de les obres exposades
  • Bolívar i Crivillé