El president de la Diputació, distingit amb l'Arada d'Or del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Per la defensa d’un model socioeconòmic per al món rural basat en el progrés, el coneixement, les noves tecnologies, la millora de les infraestructures i la sostenibilitat.

18/06/2012
El president de la Diputació, distingit amb l'Arada d'Or del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya
El president de la Diputació, distingit amb l'Arada d'Or del Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha distingit amb l’Arada d’Or el president de la Diputació, Josep Poblet, per la seva contribució al món local i la dinamització del teixit productiu al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. El lliurament del guardó, el principal reconeixement que atorga l’entitat, s’ha dut a terme durant la trobada anual de col·legiats, celebrada al Vendrell. Poblet ha rebut l’Arada d’Or de mans de Josep Maria Rofes, degà del Col·legi, qui ha destacat la trajectòria política del president de la Diputació “en defensa d’un model socioeconòmic per al món rural, basat en el progrés i l’aposta decidida en el coneixement, les noves tecnologies, la millora de les infraestructures i la sostenibilitat aplicada, amb compromís i plena convicció”.

Poblet ha agraït el gest del Col·legi, al mateix temps que ha refermat el compromís de la Diputació de Tarragona amb el món rural. En aquest sentit, s’ha referit a l’impuls de projectes de desenvolupament empresarial, juntament amb la Universitat Rovira i Virgili, a través de l’oficina Tarragona Regió del Coneixement, una iniciativa que inclou actuacions de dinamització tecnològica i agroalimentària. Així mateix, ha ressaltat la difusió dels productes locals de qualitat (PLQ) que du a terme la Diputació, a més d’altres actuacions de suport al territori i de generació d’oportunitats per a la seva ciutadania.

Durant la trobada col·legial, els enginyers han aprofitat per conèixer de prop els atractius del Vendrell, amb visites a l’església de Sant Salvador, al Museu Deu, a la Fundació Apel·les Fenosa o a la casa nadiua de Pau Casals.

Galeria d'imatges