El Priorat, escenari de la 3a trobada Afterwork organitzada per la Diputació de Tarragona

Una trentena d'emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han participat en aquesta jornada, que s'ha celebrat al Celler Clos Galena

26/10/2018
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació
El 3er Afterwork ha tingut lloc al Priorat
El 3er Afterwork ha tingut lloc al Priorat

Emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han participat aquest dijous en la tercera trobada Afterwork organitzada per la Diputació de Tarragona a través de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. El Celler Clos Galena, al Molar, ha aplegat una trentena de participants a la jornada, concebuda com un espai de reunió d'intercanvi d'experiències professionals en un ambient distès.

El diputat de la Diputació Joan Josep Malràs ha estat l'encarregat d'inaugurar la jornada que, sota el títol "Com comunicar el teu negoci de forma efectiva. Parlar en públic", ha apropat als assistents eines per millorar en aquest aspecte. Oriol Sans, director de la Unitat de Finançament d’Acció, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, ha ofert la xerrada "Els errors que no has de cometre quan presentes el teu projecte". Seguidament, els emprenedors han tingut l'oportunitat de presentar les seves propostes empresarials, de compartir els seus dubtes i de gaudir d'un espai networking de relació amb la resta de participants per tal d’establir sinergies i possibles oportunitats de negoci conjuntes.

L'Afterwork ha comptat amb la presència i participació de la gerent de Clos Galena, Merche Dalmau, que ha compartit la seva experiència professional durant un recorregut per les vinyes i les instal·lacions de l'empresa.

Aquesta trobada forma part d'un conjunt d'iniciatives organitzades pel servei d'emprenedoria de la Diputació de Tarragona amb l'objectiu de promoure l’esperit emprenedor arreu de la demarcació, tot aportant eines per a la millora de les habilitats empresarials.

Etiqueta: 
Emprenedoria
Galeria d'imatges
  • El 3r Afterwork ha tingut lloc al Priorat
  • El 3r Afterwork ha tingut lloc al Priorat