El professor de l'EAD de la Diputació a Tarragona Manel Margalef exposa a la URV

“Arquitectures locals” és el títol de la mostra que es podrà visitar fins al proper 10 de maig a la Biblioteca del Campus Catalunya.

27/04/2012
El professor de l'EAD de la Diputació a Tarragona Manel Margalef exposa a la URV
El professor de l'EAD de la Diputació a Tarragona Manel Margalef exposa a la URV

Fins al 10 de maig de 2012, a la Biblioteca/CRAI del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) es pot visitar l’exposició “Arquitectures locals”, del professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Manel Margalef. Aquesta mostra sintetitza l’obra que Margalef ha dut a terme en els darrers anys en relació als espais domèstics i les arquitectures locals vinculades a la memòria.

Manel Margalef (Amposta, 1963) compta amb una llarga trajectòria artística. Ha exposat en diferents museus nacionals i internacionals, com ara el Museu d’Art Modern de Tarragona o el Centre d’Art Reina Sofia, a Madrid. És professor de pintura i fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, i també exerceix la docència a la Universitat Rovira i Virgili, al campus de Tortosa.

La seva obra plàstica sovint ha reflexionat sobre el concepte de “deconstrucció”, així com les relacions entre interior i exterior, i entre privat i públic. La casa i l’arquitectura han estat tema de moltes de les seves instal·lacions, pintures i fotografies en els darrers anys.

La inauguració de l’exposició de Manel Margalef a la Biblioteca del Campus Catalunya (a l’Avinguda Catalunya de Tarragona) va tenir lloc el passat 25 d’abril, i va estar precedida per una classe que el propi artista va oferir als alumnes d’Història de l’Art de la URV sota el títol “El marc constructiu i vivencial com espai d’intervenció i de conflicte”.

L’exposició, que ha estat impulsada per l’Aula d’Art de la Universitat Rovira i Virgili, romandrà oberta fins al proper 10 de maig.
 

Galeria d'imatges