Èxit de les activitats paral·leles programades en el marc de la macroexposició "Anys de llum a la ciutat"

Per als propers caps de setmana s'han programat visites comentades i xerrades. L'itinerari pels 7 espais expositius del dia 22 ha exhaurit les places disponibles.

11/11/2015
Cultura
Tortosa
Comunicació
"Anys de llum a la ciutat" es pot visitar fins al 10 de gener
"Anys de llum a la ciutat" es pot visitar fins al 10 de gener

Després de l'èxit de participació en les activitats programades a finals d'octubre en el marc de la macroexposició Anys de llum a la ciutat, arriben dos caps de setmana plens de propostes que apropen el públic a la transformació de Tortosa durant el canvi de segle del XIX al XX. Visites comentades, xerrades i itineraris per als 7 espais expositius d'aquesta macroiniciativa són algunes de les activitats programades per al mes de novembre.

Anys de llum a la Ciutat. L'empremta social, cultural i científica del XIX al XX a Tortosa és una una proposta expositiva que s'articula en diferents espais, que analitzen l'urbanisme, la música, la ciència, l'antropologia i l'empremta social i econòmica de la Tortosa del canvi de segle. L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa és la impulsora i organitzadora d'aquest projecte que ha rebut el suport de l'Ajuntament de la ciutat, el Col·legi d'Arquitectes, l'Observatori de l'Ebre, l'Arxiu Històric Comarcal, diferents artistes, entitats i particulars.
13/11 a les 19:30 hores, a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa. Visita comentada a l'exposició Llenguatges d'Art a càrrec del comissari de la iniciativa Anys de llum a la ciutat, Leonardo Escoda. Una “master class” de pintura, dibuix i escultura per descobrir la mirada d'Agustí Querol, Antoni Casanova Estorach, Francesc Gimeno i Josep M. Marqués
14/11 a les 18 hores, al Museu de Tortosa. Visita a l'exposició Arquitectura i higienisme. 150è aniversari del naixement de Pau Monguió Segura. Antoni López, coordinador de l'exposició.
22/11 a les 11 hores. Obertura de tots els espais expositius fins a les 14 hores.
22/11 a les 11:30, a l'Observatori de l'Ebre. Xerrada La "facultat de ciències" de Tortosa: Lànderer, Paulí i Ferran, a càrrec del Dr. Antoni Roca, en el marc de la 20a Setmana de la Ciència.

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges