Exposició i conferència sobre els refugis de la Guerra Civil

La Diputació participa dels actes organitzats pel Múseu Bíblic amb motiu del 80 aniversari de la fi de la Guerra Civil espanyola.

22/03/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Conferència sobre els REfugis de la Guerra Civil a càrrec d'Eugeni Perea i Manel Güell de l'Arxiu General de la Diputació
Conferència sobre els REfugis de la Guerra Civil a càrrec d'Eugeni Perea i Manel Güell de l'Arxiu General de la Diputació

 

Amb motiu dels 80 anys del final de la Guerra Civil a Tarragona s’han celebrat a la ciutat de Tarragona un seguit d’activitats, coordinats pel Servei d’Arxiu i Documentació Municipal de l’Ajuntament de Tarragona, i en el qual hi han col·laborat diversos organismes públics i entitats privades.

L'Arxiu General de la Diputació de Tarragona hi ha col·laborat amb el muntatge d'una exposició de reproduccions facsímils realitzada per Ramon Cornadó, sobre els plànols originals dels refugis de la Guerra Civil de poblacions tarragonines i conservats a l’Arxiu. La inauguració de l’exposició es va fer el dijous 21 de març al Museu Bíblic Tarraconense, a mans del seu director, Andreu Muñoz, i acompanyada d’una conferència dels tècnics de l’Arxiu, Eugeni Perea i Manel Güell, sota el títol de: "Refugis de la Guerra Civil: l’adaptació dels edificis i el seu encaix urbà."

La quarantena de persones que han assistit a la conferència han pogut visitar visitar l’exposició ubicada a una sala annexa. Finalment, un grup reduït ha accedit al refugi que es conserva sota l’edifici del Museu Bíblic.

Etiqueta: 
Arxiu
Galeria d'imatges