La Costa Daurada desplega noves accions promocionals a l’Azerbaidjan

S'hi han desplaçat representants del Patronat de Turisme de la Diputació i d'empreses turístiques locals

25/05/2015
Turisme
Tarragona
Premsa
Durant l'estada s'han realitzat un seguit d'accions de promoció
Durant l'estada s'han realitzat un seguit d'accions de promoció

Representants del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i un grup d’empresaris de la Costa Daurada han estat a Bakú de la mà de l’agència receptiva Terramar i dels operadors turístics Silkway Travel i Summer Tour per tal de participar en un seguit d’accions de promoció a la república de l'Azerbaidjan.

Per part de la Costa Daurada, hi han assistit el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono, i un grup d’empresaris, representants de PortAventura, Grupo Reside, Estival i la cadena Ohtels. El viatge s’organitzava amb motiu de la posada en marxa del nou enllaç aeri que uneix Bakú amb Barcelona, des del 23 de maig fins, inicialment, la primera setmana d’octubre.

La representació de la Costa Daurada s'ha reunit amb els responsables de l'operador àzeri així com amb representants de la companyia aèria Azerbaijan Airlines (Azal) i, conjuntament amb ells, s'ha fet una presentació a més de 200 agents de viatge del país, amb l’objectiu de donar a conèixer la Costa Daurada i les propostes de productes i serveis que s’hi ofereixen.

També s'ha participat en la roda de premsa de presentació del vol inaugural a Barcelona, on han estat rebuts per representants de l’Agència Catalana de Turisme. En aquest vol hi ha viatjat un grup de vuit periodistes de l’Azerbaidjan, entre ells redactors de la cadena estatal de televisió. El grup ha començat un viatge de familiarització per poder explicar la realitat de la Costa Daurada i del conjunt del país.

L'Azerbaidjan és un país d'aproximament 9 milions d'habitants, amb una economia en constant creixement des de finals dels anys 90, centrada principalment en l'extracció de petroli i una de les més dinàmiques de la regió. Com a mercat, té una interessant potencialitat més enllà de la seva dimensió, relativament petita pel que fa a habitants.

Azerbaijan Airlines disposa actualment d'una flota de 32 aparells que connecten una seixantena de ciutats des de la seva base a Bakú.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges
  • Foto de família de la promoció a l'Azerbaidjan
  • Representants de la Costa Daurada, de promoció a l'Azerbaidjan