La Costa Daurada protagonitza un curs en xarxa per a agents de viatge alemanys, holandesos i belgues

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona l'ha organitzat, amb la col·laboració de diversos organismes de la Costa Daurada.

13/06/2012
La Costa Daurada protagonitza un curs en xarxa per a agents de viatge alemanys, holandesos i belgues
La Costa Daurada protagonitza un curs en xarxa per a agents de viatge alemanys, holandesos i belgues

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha organitzat un curs en xarxa adreçat a agents de viatge alemanys, holandesos i belgues que els permet millorar els seus coneixements sobre la Costa Daurada. Durant un any els agents de viatge podran accedir-hi a través del portal web d’un prestigiós grup de comunicació holandès. Diversos organismes del territori col·laboren en aquesta acció.

Des d’ahir, 12 de juny, i durant tot un any els agents de viatge que formen part de la base de dades del prestigiós grup de comunicació holandès Reisrevue, que sumen un total de 36.500 contactes, podran seguir el curs en xarxa sobre la Costa Daurada, engegat a iniciativa del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Els agents de viatge inclosos en aquesta bases de dades són d’Alemanya –24.000 agents-, Bèlgica –4.000 contactes, de parla holandesa- i Holanda –8.500 agents-.

Diversos organismes de la Costa Daurada col·laboren amb el Patronat de Turisme de la Diputació en l’organització del curs: els patronats de Turisme del Vendrell, Vila-seca, L’Hospitalet de l’Infant, Calafell, Salou, Cambrils i Tarragona, a més del Consorci del Pla de Competitivitat Turística de la Tarraco Romana i PortAventura.

El curs s’organitza amb l’objectiu de formar els agents de viatge dels tres mercats als quals es dirigeix en la realitat turística de la Costa Daurada, amb especial atenció als municipis col·laboradors, per tal d’aconseguir augmentar el volum de vendes de la destinació Costa Daurada en aquests mercats. El curs s’organitza en una part teòrica, on s’explica la destinació Costa Daurada, amb text, imatges i vídeos i on també es pot trobar informació dels diferents socis de l’acció a través de vídeos. La segona part del contingut és la pràctica, on els agents de viatge han de respondre un qüestionari sobre la part teòrica i que esdevé un concurs per veure qui treu la màxima puntuació.

El proper mes de setembre es realitzarà un viatge de familiarització a la Costa Daurada adreçat als dos guanyadors del curs a cada país fins el moment, que vindran a la Costa Daurada acompanyats per un representant de Reisrevue.

Galeria d'imatges