La Costa Daurada serà un dels principals atractius de la nova ruta pel Mediterrani de Costa Cruceros

El port de Tarragona serà la base d’operacions d’aquesta nova ruta que portarà a la Costa Daurada 25.000 nous visitants aquest estiu

01/02/2017
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació
L'acord s'ha fet públic aquest dimecres amb presència de representants del port i la companyia i de les diferents institucions
L'acord s'ha fet públic aquest dimecres amb presència de representants del port i la companyia i de les diferents institucions

La Costa Daurada es convertirà en un dels principals atractius turístics de la nova ruta pel Mediterrani que la companyia italiana Costa Cruceros obrirà aquest proper mes de juny, amb la ciutat de Tarragona com a port base. L’anunci l’han fet avui al Port de Tarragona el president de l’Autoritat Portuària, Josep Andreu i del director general de Costa Cruceros a Espanya i Portugal, Raffaele d’Ambrosio.

Segons els responsables de la companyia i de l’entitat Tarragona Cruise Port Costa Daurada que han col•laborat en l’acord, aquest permetrà que al llarg de l’any 2017 el Port de Tarragona rebi uns 25.000 passatgers de diferents nacionalitats, que s’afegeixen als 15.000 visitants ja previstos inicialment amb les línies que en l’actualitat ja hi fan escala. 

L’acord s’ha fet públic aquest dimecres al Port de Tarragona amb la presència, entre d’altres, del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director general de PortAVentura World, Fernando Aldecoa. 

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha valorat l’acord com una "enorme oportunitat, que ha de permetre que la Costa Daurada pugui enllaçar estratègies turístiques d'interior i de costa". A més, ha destacat que l'arribada de Creuers al Port de Tarragona servirà per "ampliar la capacitat d'oferir serveis i visitants i per situar la Costa Daurada en una nova dimensió turística".

Amb una estada de 17 hores a cada port, la ruta permetrà als passatgers la possibilitat de realitzar excursions pels principals atractius turístics de la Costa Daurada: des del conjunt arqueològic de Tàrraco, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, al Monestir de Poblet, o una visita al conjunt medieval de Montblanc. A més, la companyia manté un acord amb PortAventura World que permet la contractació d’un paquet especial per allargar l’estada al parc amb facilitats alhora de contractar l’allotjament, l’accés i els trasllats.

Segons el calendari previst, el creuer Costa neoRiviera sortirà cada divendres, entre el 2 de juny i el 22 de setembre des de Tarragona amb escales a Savona (prop de Gènova, Itàlia), Porto Torres (al nord de Sardenya) Menorca, Eïvissa, Formentera i Palma de Mallorca, abans de tornar a Tarragona. En total, farà 17  trajectes amb un total de 25.000 visitants.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges