La Diputació aporta 100.000 euros al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona per atendre persones necessitades

L'any passat, l'entitat benèfica va distribuir 2.609.000 quilos de menjar entre 24.547 persones al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

01/12/2016
Cooperació
Tarragona
Comunicació
Signatura del conveni
Signatura del conveni

La Diputació de Tarragona aporta 100.000 euros a la Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona per contribuir a la tasca que desenvolupa a favor dels més necessitats. Aquesta aportació es regula a través del conveni entre l'administració supramunicipal i l'entitat benèfica, acord que ha estat signat pel president de la Diputació, Josep Poblet, i el secretari de l'entitat, Antonio García.

 

La Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona (http://www.bancalimentstarragona.org) és una fundació benèfica de tipus assistencial que té com a finalitat donar resposta als problemes de la fam, la marginació, l’atur i la pobresa, mitjançant la recaptació i redistribució d’excedents i donacions d’aliments , medicines, mobiliari i tots aquells altres béns propis d’una organització caritativa en diversos àmbits. Aquesta fundació realitza la seva tasca arreu de les comarques de Tarragona, amb la implicació d’administracions, persones i empreses.

 

L'any 2015 Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona va distribuir un total de 2.609.000 quilos d'aliments amb els que es van atendre les necessitats de 24.547 persones.

Etiqueta: 
Cooperació
Galeria d'imatges