La Diputació convoca la setena edició dels premis "Emprèn en femení"

El termini per presentar els projectes finalitza el 8 de juny de 2012.

27/04/2012

La Diputació de Tarragona ha convocat la 7a edició d’“Emprèn en femení”, el concurs de projectes empresarials liderats per dones del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. La dotació global és de 12.000 euros, repartits en un premi i dos accèssits. El termini per presentar els projectes finalitza el proper 8 de juny de 2012.

A través d’aquest premi, l’entitat intercomarcal vol seguir fomentant l’emprenedoria femenina i incentivar les mesures que contribueixen a l’aparició de noves iniciatives empresarials, donant suport a les dones emprenedores com a generadores de riquesa i progrés social.

A més del primer premi dotat amb 8.000 euros, aquesta convocatòria té previst atorgar dos accèssits de 2.000 euros cadascun: un per a dones de fins a 30 anys, i un altre per a activitats ubicades en àmbits rurals.

Per poder participar en el concurs és necessari que la seu social de l’empresa que es vol posar en marxa estigui situada a de les comarques del Camp de Tarragona o les Terres de l’Ebre. Així mateix, es poden presentar projectes de forma individual o col·lectiva, sempre que el projecte tingui el capital social majoritari en mans de dones.

Les persones aspirants hauran de presentar un pla d’empresa, un resum del projecte i altra documentació administrativa abans del 8 de juny de 2012, data en què finalitza el termini d’admissió de les diferents propostes.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació, als telèfons 977 24 94 88 / 977 44 24 99, o consultar la seu electrònica on trobareu també els formularis de sol·licitud https://seuelectronica.dipta.cat/tramits/premis.php

Galeria d'imatges