La Diputació de Tarragona promou la Costa Daurada a la premsa russa

El Patronat de Turisme ha col·laborat amb Viajes Olympia en la realització d’un viatge de premsa que ha de servir perquè sis periodistes russos i dos representants del tour operador Pac Group coneguin els encants de la Costa Daurada.

17/05/2012
La Diputació de Tarragona promou la Costa Daurada a la premsa russa
La Diputació de Tarragona promou la Costa Daurada a la premsa russa

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat amb Viajes Olympia en la realització d’un viatge de premsa que ha de servir perquè sis periodistes russos i dos representants del tour operador Pac Group coneguin els encants de la Costa Daurada.

Al llarg de tota la setmana els sis periodistes, acompanyats per dos representats del tour operador rus Pac Group, segueixen un programa de visites elaborat des de Viajes Olympia, que ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació i dels Patronats Municipals de Turisme de Reus i Cambrils, a més de PortAventura i altres empresaris de la zona.

Els periodistes russos desplaçats a la Costa Daurada treballen per diversos mitjans, com ara Shape Magazine –una revista mensual especialitzada en salut, bellesa i moda per dones actives, que edita 200.000 exemplars-, Tourism and Leisure –una revista setmanal que conté una àmplia varietat de serveis del sector turístic, i que compta amb una tirada de 90.000 exemplars-, Teleweek –una revista centrada en gent famosa i programació televisiva, amb 1.486.300 exemplars-, www.mail.ru -el sistema d’email més potent de Rússia, amb una audiència diària de més de 16 milions de persones- i www.turizm.ru -un dels llocs web líders del sector turístic a Rússia, amb un trànsit diari de prop de 100.000 usuaris.

Durant la seva estada a la Costa Daurada, que finalitza el proper 19 de maig, el grup visitarà el Port i el Passeig Marítim de Cambrils, i el municipi de Reus, on s’acostarà al Gaudí Centre i coneixerà l’oferta comercial de la ciutat. També visitarà PortAventura, realitzarà una visita guiada a Tarragona, i coneixerà, de primera mà, diversos allotjaments de la zona.

Galeria d'imatges