La quarta edició del Cinema en família s'acomiada aquest diumenge 31 de març amb la pel·lícula Ana y Bruno

L'activitat ha ofert durant els mesos de febrer i març interessants propostes audiovisuals pensades per a tots els públics

26/03/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
Ana y Bruno
Ana y Bruno

L'Auditori de la Diputació de Tarragona (C. de Pere Martell 2) acollirà aquest diumenge 31 de març a les 16.30 h la darrera pel·lícula del Cicle Cinema en família. Organitzada per la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t aquesta quarta edició de l'activitat ha portat a l'Auditori més de 500 espectadors des del mes de febrer fins al mes de març del 2019.

Ana y Bruno, dirigida per Carlos Carrera, ha estat el film escollit per cloure el cicle. Premi Quirino al Millor llargmetratge d’animació iberoamericà la pel·lícula tracta de manera sensible qüestions com les malalties mentals, la mort i altres matèries poc explorades en el cinema infantil. La projecció tindrà lloc a les 16.30 h i les entrades es podran adquirir al mateix auditori mitja hora abans de la sessió, tindran un cost de 5 € i per la compra de més d'una entrada s'aplicarà un descompte de 2x1.

El Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, una activitat lúdica i cultural que té com a objectiu dotar la ciutat de Tarragona d'una programació de cinema pensada per a tots els públics. En aquesta darrera edició s'han projectat un total de 7 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica.

Galeria d'imatges