Les Terres de l'Ebre acullen les IV Jornades Gastronòmiques de la Galera

L'activitat comença avui, 10 de febrer, a Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

10/02/2017
Turisme
Tarragona
Comunicació
Restauradors dels diferents establiments paticipants ofereixen menús on la galera és la base dels plats
Restauradors dels diferents establiments paticipants ofereixen menús on la galera és la base dels plats

Els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita tornen a acollir del 10 de febrer al 5 de març les Jornades Gastronòmiques de la Galera. L'activitat, que enguany arriba a la seva quarta edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.

En aquesta edició, un total de 46 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts. Les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'aquesta manera l'estada dels visitants al territori. Aquestes ofertes es poden consultar a www.terresdelebre.travel/jornadesgalera

Per segon any consecutiu es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram.  Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degustin i publicar-les en aquesta xarxa social amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dues persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.

Amb aquesta quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera es referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament aquests quatre municipis pesquers de la destinació. De fet, aquest any 2017 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte d'una intensa campanya a França i Àlaba, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.

Etiqueta: 
Turisme
Galeria d'imatges