L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona organitza la 10a edició del cicle “Al compàs dels contes”

El projecte es fa conjuntament amb la Biblioteca Pública de Tarragona i treballa la música amb famílies i els seus infants

26/02/2020
Cultura
Tarragona
Comunicació

L’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona organitza conjuntament amb la Biblioteca Pública de Tarragona la 10a edició del cicle “Al compàs dels contes”. Aquest cicle consisteix a escoltar el conte “Hornland Circus” d’Antoni Alburquerque, un conte musical a càrrec dels alumnes de trompa i els de percussió de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, la narració de la bibliotecària de la sala infantil de la Biblioteca, l’Imma Pujol i la coordinació de la professora del Conservatori, Mercè Iglesias.

Compta amb dues sessions, la primera el divendres 6 de març a les 17.45 hores al Pati del centre d’educació música de la Diputació a Tarragona. La segona sessió és el dijous 12 de març a les 18 hores a la sala infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona. El cicle té l’objectiu de ressaltar el vincle entre la literatura i la música. Volen acostar a les famílies els gèneres musicals i els diversos tipus d’instruments.

Coincidint amb el cicle, la Biblioteca Pública de Tarragona posa a disposició dels alumnes d’entre 6 i 8 anys del Conservatori, 9 lots musicals. Aquests lots estan compostos per contes i altres materials relacionats amb el món de la música perquè en puguin gaudir-ne a casa amb les seves famílies. El cicle fa 10 anys que es realitza i sempre ha tingut una molt bona acollida per part dels usuaris de la Biblioteca i les famílies del Conservatori.

L’activitat està adreçada a famílies amb infants a partir de quatre anys, les inscripcions es poden realitzar a la Consergeria del Conservatori, o a la Biblioteca al telèfon 977 240 331 o pel correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges