Més de 4.000 escolars han visitat el Museu d'Art Modern durant el curs 2018-19 per participar a les activitats del MAMT pedagògic

Aquest dimecres s'han presentat al Museu les activitats pedagògiques per al proper curs escolar

26/06/2019
Cultura
Tarragona
Comunicació
jornada MAMT Pedagògic
jornada MAMT Pedagògic

El MAMT pedagògic ha presentat aquest dimecres la programació de les propostes educatives de cara al curs vinent. Una trentena de docents d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat d'arreu de la demarcació ha assistit a la trobada, la qual també ha servit per intercanviar impressions i suggeriments de tots aquells qui han participat a les activitats realitzades enguany. Durant el curs 2018-19 més de 4.000 escolars han visitat el Museu de la mà del MAMT Pedagògic.

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona va posar en marxa el MAMT Pedagògic l'any 1991 amb l'objectiu de difondre les seves col·leccions a partir de diferents propostes i activitats dissenyades per a conèixer a fons les obres i els artistes del Museu. Després d'anys d'intens treball, el MAMT es consolida com un referent per als centres educatius de la demarcació en matèria artística. En aquest sentit, el servei del MAMT pedagògic assessora docents i escolars en l'elaboració dels seus estudis curriculars i impulsa activitats engrescadores i dinàmiques que tenen com a objectiu apropar l'art als escolars del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

El MAMT Pedagògic (https://www.dipta.cat/mamtpedagogic/) inclou activitats com el projecte Ets un artista...i exposes al MAMT, jornades i cursos sobre pedagogia i art per a professionals, visites escolars, seminaris i conferències, activitats gratuïtes per al públic familiar i la MAMT Pedagògic Box, entre altres propostes.

 

 

Etiqueta: 
MAMT Pedagògic
Galeria d'imatges
  • Jornada MAMT Pedagògic