Periodistes bascos visiten la Costa Daurada

El viatge de premsa s’ha organitzat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

22/05/2012
Periodistes bascos visiten la Costa Daurada
Periodistes bascos visiten la Costa Daurada

Periodistes bascos han visitat aquest cap de setmana la Costa Daurada per conèixer de primera mà els atractius turístics de la zona. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha coordinat l’acció, en el marc de la campanya de comunicació que es porta a terme a la ciutat de Bilbao per promoure la Costa Daurada al País Basc.

De divendres a diumenge periodistes de les cadenes de ràdio RNE, Onda Vasca, Bizkaia Irratia, Cope Bilbao, Onda Cero i Radio Euskadi; els diaris El Mundo, El País i El Correo, a més del suplement GPS han pogut atansar-se a l’oferta turística de la Costa Daurada. Durant la seva estada, han pogut visitar el municipi de Cambrils, el dofinari de l’Aquópolis; han fet un tast de vinagres al Vendrell; han visitat la ciutadella ibèrica de Calafell, Torredembarra i Tarragona. Han gaudit d’una de les activitats de Tarraco Viva i s’han atansat a la cooperativa de Nulles. El grup, que s’ha allotjat a La Pineda, ha pogut degustar la gastronomia més característica de la Costa Daurada.

El viatge de premsa s’ha organitzat des del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb la col·laboració dels patronats municipals de Turisme de Cambrils, Tarragona, Vila-seca, Calafell, Torredembarra, Salou i El Vendrell, el Consell Comarcal de l’Alt Camp i Tarraco Romana.

Aquesta acció s’emmarca dins de les accions comunicatives que des del Patronat de Turisme de la Diputació i juntament amb altres agents turístics del territori es porten a terme entre el 14 i el 27 de maig a la ciutat de Bilbao. La campanya, que pretén promoure el turisme a la Costa Daurada entre el públic de Bilbao, consta de diverses accions, com presència publicitària i redaccional dins d’un suplement de premsa, falques i microespais publicitaris a diverses emissores de ràdio, publicitat exterior a través de la retolació d’un vagó de l’Eusko Tran –el tramvia de Bilbao- i publicitat online –amb contractació d’un banner i l’elaboració d’un microsite-.

Galeria d'imatges