Un llibre recull l'experiència del projecte expositiu "Anys de llum a la ciutat" organitzat per l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa

El Mercat de Tortosa acollirà la presentació d'aquesta publicació divendres 3 de febrer a les 7 de la tarda

26/01/2017
Cultura
Tortosa
Comunicació
El projecte "Anys de llum a la ciutat" va acollir diverses mostres i activitats a Tortosa i rodalies
El projecte "Anys de llum a la ciutat" va acollir diverses mostres i activitats a Tortosa i rodalies

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa presenta divendres 3 de febrer el llibre: "Anys de llum a la ciutat. L'empremta social, cultural i científica del XIX al XX a Tortosa". Aquesta obra recull l'experiència que ha suposat el projecte Anys de llum a la ciutat. Una proposta expositiva que, des de l'octubre del 2015 i fins al gener del 2016, va mostrar a la ciutadania la transformació que Tortosa va viure entre els segles XIX i XX en aspectes com l'arquitectura, l'art, l'urbanisme o la ciència. La presentació d'aquesta publicació serà el darrer esdeveniment entorn a aquest macroprojecte cultural i expositiu, i clourà així tot un seguit d'actes i mostres.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, assistiran a la presentació del llibre, que tindrà lloc a les 19.00 hores al Mercat de Tortosa, i comptarà amb la presència dels venedors del Mercat amb els seus productes i amb l'actuació musical del grup de jazz JGT que oferirà un repertori de selecció d'standards i obres del compositor Felip Pedrell.

El llibre recull articles i imatges sobre aquest projecte expositiu transdisciplinari, que va exhibir peces mai exposades abans al gran públic i que va explicar a través de múltiples activitats i mostres ubicades a diferents indrets de la ciutat i les rodalies la transcendència que aquella època va tenir per a Tortosa. Taules rodones, conferències, concerts, recorreguts, visites comentades i continguts a la xarxa van formar part de les activitats que es van programar i amb les que els visitants van poder endinsar-se i acostar-se a la Tortosa d'aquells anys.

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges