Un projecte de la Diputació de Tarragona garanteix l'abastament d'aigua potable de qualitat a Senan

La institució ha redactat i dirigit el projecte que connecta el municipi amb la xarxa de la Mancomunitat d'aigües de les Garrigues

29/10/2018
Infraestructures
Senan
Comunicació
Construcció de la connexió a la xarxa de la Mancomunitat d'aigües de les Garrigues
Construcció de la connexió a la xarxa de la Mancomunitat d'aigües de les Garrigues

El municipi de Senan té garantit l'abastament d'aigua potable de qualitat gràcies a una nova connexió a la xarxa de la Mancomunitat d'aigües de les Garrigues. La Diputació de Tarragona ha estat l'encarregada de redactar el projecte i dirigir les obres que van començar el 4 d'abril i que han comptat amb un pressupost de 206.480,87 euros, amb la participació de l'Agència Catalana de l'Aigua i l 'Ajuntament de Senan.

La connexió s'ha realitzat a l'alçada del dipòsit de l'Espluga Calba, des d'on s'han traçat 5 quilòmetres de nova canonada fins a un nou dipòsit intermedi que s'ha construït al Pou del Mas de l'Hereu, al terme municipal de Senan. Des d'aquest punt s'impulsa l'aigua fins al dipòsit del municipi per a la seva posterior distribució cap als consumidors. El sistema també s'ha dotat d'equips de telecontrol per tal que funcioni de manera automàtica i envïi informació als gestors finals de la instal·lació.

A través d'actuacions com aquestes, la Diputació de Tarragona vetlla per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, i fomenta el desenvolupament equilibrat i sostenible als municipis de la demarcació.

Etiqueta: 
SAM
Galeria d'imatges
  • Obres de construcció de la connexió a Senan