Una exposició a l'Escola d'Art a Tortosa mostrarà tot el mes de setembre un recull de la ceràmica dels 17 anys de Terrània

El centre referma el seu vincle amb aquesta disciplina artística amb tallers monogràfics i un nou Cicle de Grau Superior de Modelisme i Matriceria Ceràmica que impulsa aquest curs conjuntament amb l'Institut de l'Ebre

06/09/2019
Educació
Tortosa
Comunicació
inauguració exposició Terrània 17 anys de ceràmica a Montblanc
inauguració exposició Terrània 17 anys de ceràmica a Montblanc

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa acull fins al 29 de setembre l'exposició Terrània 17 anys de ceràmica a Montblanc. La mostra s’ha inaugurat aquest dijous al vespre en un acte que ha comptat amb la presència del diputat de Centres d'Ensenyament de la Diputació de Tarragona, Jordi Cartanyà. L’exposició està formada per peces del fons ceràmic que l'Ajuntament de Montblanc ha adquirit al llarg dels 17 anys de trajectòria de Terrània. El visitant podrà veure obres de 26 ceramistes procedents de tot món que han participat en el festival tots aquests anys.

L’exposició Terrània 17 anys de ceràmica a Montblanc referma el vincle de l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa amb el treball de la ceràmica i el seu compromís amb el festival de Montblanc, que enguany arriba a la seva 17ena edició del 27 al 29 de setembre. Enguany el centre de la Diputació també hi participarà amb la mostra col·lectiva BLAUS, integrada per obres d’alumnes del Taller de Ceràmica del curs 2017/2018, i que s’exposarà del 13 al 29 de setembre a l'Antic Hospital de Santa Magdalena de la capital de la Conca de Barberà.

La implicació de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa amb el festival Terrània referma l’aposta del centre per aquesta disciplina artística. El centre ofereix des de fa anys tallers monogràfics sobre aquesta matèria. A més, aquest curs l'escola inicia el Cicle Formatiu de Grau Superior en Modelisme i Matriceria Ceràmica, perfil per a la indústria alimentària. Una formació oficial, única a Catalunya en aquesta especialitat, de titularitat del Departament d'Educació, i que es durà a terme tant a les instal·lacions de l'Institut de l'Ebre com al centre d'educació artística de la Diputació a Tortosa.

Galeria d'imatges
  • inauguració exposició Terrània a l'Escola d'Art de Tortosa
  • inauguració exposició Terrània a l'Escola d'Art de Tortosa
  • inauguració exposició Terrània a l'Escola d'Art de Tortosa