Una exposició mostra al Palau de la Diputació els "Sentiments i colors" de les aquarel·les de Josep Cebrián

Fins al 23 d’abril es poden veure les obres del pintor tarragoní, que acumula treballs i reconeixements al llarg d’una dilatada carrera

24/03/2017
Cultura
Cebrián, explicant algunes de els seves obres al nombrós públic assistent
Cebrián, explicant algunes de els seves obres al nombrós públic assistent

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull fins al 23 d’abril l’exposició Sentiments i colors, un recull d’obres del pintor tarragoní Jospe Cebrián, amb una dilatada trajectòria i un destacat bagatge artístic on sobresurten les seves aquarel·les amb temes paisatgístics.

Els colors i la transparència prenen el protagonisme a les obres de Cebrián, que segons paraules del mateix autor “són fruit d’una constant dedicació i de la meva forma de veure la pintura”. L’observació directa i detinguda del paisatge es tradueix en una modificació constant del concepte d’art, influenciat pel moment i les circumstàncies en què té lloc la mirada de l’artista.

Cebrián, format a l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona, va desenvolupar el seu enginy creatiu sota el mestratge del professor Ramon Carreté i Lluís M. Saumells director, en aquell moment del centre, en un temps que l’artista defineix com “a molt ric i d’una gran activitat creativa a la ciutat”. L’autor ha protagonitzat més d’una trentena d’exposicions, ha estat guardonat en sis certàmens de pintura i ha participat en una dotzena de simposis estatals i internacionals.

La inauguració de la mostra l'ha presidit el diputat delegat de Cultura de la Diputació, Joan Olivella, acompanyat de l'autor i de la presidenta d'Òmnium Cultural del Tarragonès, Rosa M. Codines. L’exposició Sentiments i colors es podrà visitar al Palau de la Diputació amb aquest horari: de dilluns a divendres, de 9 a 21 hores; dissabtes, de 9 a 13 hores i de 17 a 21 hores; i festius, d’11 a 14 hores.

Etiqueta: 
Exposicions
Galeria d'imatges