Premis CDO

Reconèixer la feina ben feta, valorar els productors d'oli d'oliva verge extra de les denominacions d'origen protegida del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre i potenciar els seus olis

 

La Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Reus i el Centre de Recursos per a la protecció de la salut i el medi, col·laboren en matèria de gestió del Centre de Desenvolupament de l'Oli, per dinamitzar el sector oleícola del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de promoure el desenvolupament local i regional i de donar valor als productors d'oli d'oliva verge extra de la demarcació.

Premis CDO

Anualment es convoquen els premis CDO com a reconeixement de la feina festa pels productors del Camp de Tarragona. Un concurs en què hi poden participar tots els olis d'almàsseres de les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre registrades al Registre d'Indústries Agroalimentàries de Catalunya i que estiguin inscrites en les Denominacions d'Origen Protegides Baix Ebre - Monstià, Siurada o Terra Alta.

Es premien els productes elaborats a les nostres terres a partir de tres categories:

  • Premis CDO al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Fruitat Verd Amarg
  • Premis CDO al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Fruitat Verd Dolç
  • Premis CDO al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Fruitat Madur

premis cdo 2017

Inscripció al concurs:

Per particpar al concurs s'ha d'emplenar la butlleta adjunta en les bases i enviar-la per:

  • Correu electrònic: cdolireus@gmail.com
  • Correu postal: E. Mercat Central, 1er- 43201 - Reus

Cal telefonar al 605 031 956 per confirmar la inscripció

(S'acceptaran inscripcions fins al 24 de novembre de 2017)

Més informació en el document adjunt

Volem destacar que des del Centre de Desenvolupament de l’Oli apostem de manera decidida per la dinamització del sector oleícola, ja que creiem que el cultiu de l’olivera representa molt més: és el nostre paisatge, la nostra cultura, una reserva ecològica de primera magnitud i, sobretot, com a homenatge a una gent arrelada al territori que viu i treballa la terra.

Aquests premis estan configurats seguint el mateix criteri de classificació que fa el Consejo Oleícola Internacional i el Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente.

Galeria d'imatges