Qui Som

19è Festival Internacional de Música

El Festival Internacional de Música organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona ha complert divuit anys d’història. Durant aquestes edicions s’ha consolidat com un esdeveniment important en el panorama cultural, no només de Tarragona, sinó també de Catalunya.

En cadascuna de les edicions, el Festival ha aconseguit una nombrosa participació, tant en la vessant pedagògica amb cursos i classes magistrals que tenen lloc al Conservatori de Música a Tarragona, com en la vessant cultural amb concerts i altres activitats obertes al públic que s'ofereixen a l'Auditori Diputació. Això ha estat possible gràcies a la participació de músics i altres personalitats de reconegut prestigi.

Amb la programació del Festival volem donar l'oportunitat a alumnes i professors de trobar-se amb professionals de reconegut prestigi  internacional, aprendre noves tècniques i noves visions i formes de treball. Els alumnes s'enrequiran amb la pluralitat de formes de treball i intercanviaran experiències tant amb els docents com amb els alumnes d'altres centres.

D'altra banda, amb la programació dels concerts, també fem participar la ciutadania de l'ambient musical que durant una setmana omple els vespres tarragonins de compasos. Els recitals a l’aire lliure són gratuïts i pels concerts a l’Auditori les entrades són a la venda a un preu simbòlic de cinc euros. Tot plegat referma la necessitat que esdeveniments musicals de qualitat ocupin un lloc destacat en la programació cultural de Tarragona.

Us presentem la 19a edició del Festival Internacional de Música