Espectacles Familiars | Mags i Humoristes
Espectacles de Carrer | Gegants i Capgrossos
Balls i Danses | Danses del Món
Música | Música Clàssica i de Cambra
Música | Música/pop/rock
Cinema | Cinema
Música | Música/pop/rock
Teatre | Teatre Infantil
Balls i Danses | Balls Populars i tradicionals
Música | Altres Tipus de música
La Xaranga "La Gresca",neix al Vendrell(Tarragona),al març del 2010,quan un grup d¿amics,apassionats per la música i procedents d¿altres grups musicals,decideixen muntar una "Xaranga",amb la il·lusió de poder tocar en totes les festes dels pobles.
La Xaranga "La Gresca" esta composta per un total de 10 musics professionals joves i dinamics,amb moltes ganes de fer ballar,cantar i gaudir a tothom del nostre espectacle.
Fem tota classe d¿actuacions:
Cercavila,Empalmades,Festes Majors,Festes de Barri,Cavalacadas de Reis,Ruas de Carnaval,etc,etc.....
Aixi doncs,si vols una gran Festa!! truca a "La Gresca"
La Schola Gregoriana Ut Mi Fa es crea l’octubre de 2017. És un grup de setze cantaires que conrea el cant gregorià amb la voluntat d’aconseguir una fidelitat interpretativa. La Schola Gregoriana Ut Mi Fa vol fer difusió del cant gregorià arreu.
Des de la seva fundació ha interpretat el programa “La influència del Cant Gregorià en la Polifonia” juntament amb el Cor Arsmusica per diverses poblacions del Camp de Tarragona.
Han cantat a Forés, Tarragona, la Canonja, el Morell, Creixell, Vila-seca, Riudoms i Reus.
També han participat diverses ocasions en la retransmissió de la missa a Tv2.
Banda de Música de l'Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, formada l'any 2009.
Sóm profesionals amb ampli recorregut en el sector d'esdeveniment infantils.
El preu inclou equip de música, desplaçament sense cost a 30 kms de la zona de Salou, e iva.
Ideal per festes de barri, Celebracions dies especials (Sant Joan, Carnaval, Sant Valentin, Halloween tematitzant la festa, medieval tematitzada, cap d'any) Festes Majors, Final de curs escolar, centres socials i cívics, teatres.... etc etc
GENESI
A conseqüència de la malaurada mort de Pere Anguera el 4 de gener de 2010, es va fer una lectura dramatitzada a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus de la seva obra de teatre Pluja de Clemàstecs . L¿acte va tenir lloc el dia 28 de maig de 2010 i va torna a representar-se dins en el marc del I Congrés Internacional Pere Anguera l¿any 2011. D¿aquí va sorgir l¿idea de fer un nou grup de teatre i Pau Gavaldà va proposar el nom del grup i va crear-ne el logotip. El nou grup es diria ¿EL TROLE¿ Reus Tarragona y viceversa SUBCOMPANYIA DE TEATRE, ja que estava format inicialment per actors de Reus i Tarragona.
MUNTATGES TEATRALS
JO, BERTOLT BRECHT (2013)
TRIP.TIC (2014 - 2015)
NO HI HAVIA RES A DIR (2014 ¿ 2015)
ÀLIGUES VENÇUDES (2014 ¿ 2015)
ESPECTACLE OFERTAT:
SI TENS GANA MENJA¿T LA CAMA (2015 ¿ 2016)
SE N¿HA DIT:
Antoni Gramsci: Angelo Beolco dit Ruzante fou descobert per Maurice Sand, fill de George Sand, i el va considerar no solsament més important que Ariosto com a comediògraf ,,, sinó fins i tot que Maquiavel i el qualificÀ de precursor de Molière i del naturalisme francès modern.
Dario Fo: "Ruzante è il nostro Shakespeare
-> Aquests serveis els ha de facilitar obligatòriament l'ajuntament:
¿ Punts de llum necessaris per dur a terme l¿acció.
¿ Seguretat
¿ Camerinos
¿ Escenari amb accés lateral a diferents nivells de 1200*700*120 mínim
¿ Tanques Antiavalots
¿ Ryder artístic (facilitat al promotor amb el contracte)
Altres opcions: organista, duet, trio, quartet
festes majors, tota mena de celebracions.
discoteques-mòbils.
Bocafoscant o “A bocafoscant” és una paraula de la parla pallaresa, que vol dir: quan es fa fosc (a entrada de fosc, a boca de nit).
L’Associació Bocafoscant, associació pel desenvolupament dels valors astronòmics, ambientals i artístics. Es va crear amb un clar objectiu divulgatiu i de creació artística, Des de l’any 2012 estem realitzant activitats relacionades amb la divulgació astronòmica i també fomentem la creació de petites produccions artístiques en les quals l’astronomia, la natura i la cultura popular hi són presents.
Ens agrada fer participar la gent, ja sigui através dels tallers o del espectacle.
Per a cassaments .. consultar preus
Som un grup 100% mexicà, de jove creació, però amb àmplia experiència en el medi artístic, especialment en el folklore mexicà i l'animació d'espectacles.
Gaudeix amb nosaltres d'una nit plena de música, ball i color... Coneix les tradicions de Mèxic a través de pinzellades plenes de màgia.
Passa-t'ho d'allò més bé a totes les teves celebracions, festes majors, espectacles culturals...
Segueix-nos a Facebook i Youtube:
http://www.facebook.com/vivamexicogrupo
http://www.youtube.com/user/VivaMexicoGrupo
Un repàs a la nostra història musical. Un repertori de cançons d¿ahir, d¿avui i de sempre que ja s¿han convertit en clàssics i que ens convidaran a cantar, a ballar i en definitiva, a fer-nos passar una bona estona. Qui no ha cantat mai ¿Sota una estrella¿ en un ¿Vespre¿ d¿estiu a ¿La Petita rambla del Poble Sec¿ mentre pensa que tot ¿S'ha acabat¿. Tot just ¿Quan tot s¿enlaira¿ podrem cantar ¿Al vent¿ que aquest haurà estat un "Bon dia¿. ¿Si véns¿, gaudiràs de versions passades pel sedàs d¿un repertori intimista i la vegada ballable interpretat per una formació de trio amb guitarra, veu i set de bateria acústic amb caixó i baix.
Colla Gegantera amb diferets parelles de gegants: el rei i la reina Pere i Camí, els del setge Ermengol i Magdalena i el Marquès de los Vélez i el Cabo Quiñones.
Acompanyen 11 nanos i el grup de grallers de la colla.
Les actuacions poden ser una parella de gegants, els nanos i els grallers 500¿ o bé tots els gegants del Setge també acompanyats de nanos i música, per 800 ¿.
També disposem de la bèstia de foc La Farnaca que pot fer sortides de correfoc o lluïment. El preu inclou pirotècnia normal.
Correfocs - cercaviles de foc - espectacle pirotècnic - percussió
PREU 1.500
Les Canyes del Gaià som un grup de música tradicional amb dues formacions: sacs de gemecs i gralles. Ens trobareu a la localitat d'Ardenya dins el municipi de la Riera de Gaià
Ens dediquem a promoure, fomentar i divulgar la presencia de la dona dins de les Arts Escèniques, en totes les seves disciplines. Construïm un espai viu de creació i d'investigació escènica dirigit per dones creadores i en fomentem la difusió de les seves iniciatives i produccions. Creem recursos educatius artístics per acompanyar processos de creixement durant la infància, adolescència i la joventut.
El Cor DaCapo, fundat l’any 2012 sota la direcció de Gerard Ramos, està format per cantants provinents de diverses poblacions del Camp de Tarragona, la majoria dels quals han rebut ensenyaments musicals als conservatoris de Tarragona i Vila-seca. El setembre de 2016 Lars Isdahl va agafar el relleu de la direcció del cor. Actualment, i des del novembre de 2018, el director titular és Miquel Villalba.
El Cor DaCapo ha ofert concerts a Tarragona, Reus, Barcelona, Igualada, Granollers, la Selva del Camp, Valls, Salou, la Pobla de Mafumet, Flix, Vila-seca, Torredembarra i Riudoms. Ha compartit escenari amb el Quartet Mèlt i amb músics com la cantant Magalí Sare, el pianista Albert Guinovart (de qui ha interpretat la seva suite La mar, a partir de poemes de Joan Maragall), l’organista Joan Seguí (amb qui ha interpretat la cantata Rejoice in the Lamb de Benjamin Britten) i la soprano Mireia Tarragó. El setembre de 2018 el cor va estrenar l’espectacle Poetes que sonen, format per obres del compositor reusenc Josep Navàs, al Teatre Bartrina de Reus. Des del desembre de 2017, el Cor DaCapo és l’encarregat de representar el Cant de la Sibil·la al Santuari de Misericòrdia de Reus la Nit de Nadal.
Actuació de 90 minuts de concert o cercavila en dissabte, diumenge o festius. Preu: 1.800 euros (Quilometratge inclòs).
Companyia B
Llicenciat en art dramàtic per l'Institut de Teatre de Barcelona, Pep Boada treballa com actor, manipulador, cantant, músic i compositor per a diferents companyies de teatre (Farrés Brothers, Produccions Essencials, Sinilos, A Cel Obert, Pà Sucat, Titeres 4 Caminos, Trac-Trac, Trono Villegas, El Magatzem, Cous Cous Clown, etc) i en programes de televisió ("Los Lunnis" i "Los Algos").
Ara crea la Companyia B per a engegar els seus nous projectes amb la col·laboració d'alguns dels professionals amb qui ha treballat aquests anys, amb la voluntat d'explicar històries per a petits i grans, combinant titelles i música en directe.
La Xaranga La Capona es va formar l'any 2011 dins les festes de Santa Tecla de Tarragona. Des dels seus inicis ha participat a les festes de la ciutat, tant Sant Magí com Santa Tecla, l'Home dels Nassos, la cavalcada de Reis.
Ha actuat en diferents poblacions com Prades, Salou i la Palma d'Ebre entre altres, així com en diferents festes públiques o privades tal com en carnavals, cercaviles benèfiques ( com a Posa't la gorra organitzada pel Port Aventura), etc.
actuacions com a solistes d'opera en teatres d'España i a Italia
Actuem fent servir el foc de totes les maneres possibles, a part de correfocs, cercaviles i tabalades, també fem espectacles pirotècnics. Disposem d'una assegurança tant per la colla, com per cada membre, a tercers així com també per el nostre bestiari tradicional.
Contractar actuacions 2021
Aquest any excepcionalment podreu sol.licitar la subvenció a l'ecatàleg de les actuacions realitzades durant el primer trimestre sense la reserva prèvia.
En l'aplicació no consta ni l'import corresponent a cada municipi ni l'opció de reservar actuació per l'any 2021.
Tan aviat disposem dels imports, s'obrirà l'aplicació per fer les reserves de tot l'any des de l'1 de gener de 2021,independentment de si ja s´ha realitzat l'actuació.
2 de desembre de 2020
NORMES D’INSCRIPCIÓ AL CATÀLEG PER A PROGRAMACIONS CULTURALS DELS AJUNTAMENTS DE LES COMARQUES DEL CAMP DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L’EBRE
1. Objecte de la convocatòria
L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la inscripció d’activitats artístiques i culturals diverses dutes a terme per diferents agents culturals de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que desitgin formar part del Catàleg per a Programacions Culturals dels Ajuntaments.
Aquest catàleg, que només s’edita en format electrònic, es difon per Internet a la web de la Diputació de Tarragona.
Les activitats que es poden inscriure en el catàleg són les que es descriuen a l’annex A d’aquestes normes.
2. Beneficiaris
Poden inscriure’s en el catàleg les activitats proposades per entitats, grups, artistes, instituts d’estudis, associacions i altres centres i institucions de les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que realitzin alguna de les activitats culturals que conformen l’oferta del catàleg.
Pel que fa a les activitats de conferències, exposicions itinerants i projeccions de documentals només s’admetran les sol·licituds presentades per entitats o associacions de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. No s’admetran les propostes individuals.
De forma excepcional, la Diputació acordarà la inclusió en el catàleg, d’altres propostes no previstes en aquestes normes, sempre que es valori que puguin ser d’interès pels ajuntaments.
3. Sol·licituds
Els sol·licitants emplenaran directament el formulari d’inscripció i el trametran degudament signat a la Diputació. Aquest formulari s’ha d’enviar també electrònicament fent servir l’opció de tramesa electrònica que hi ha al mateix formulari.
S’ha d’adjuntar al formulari electrònic de sol·licitud, còpia del NIF del grup o de l’associació a la qual pertany per tal d’acreditar que el grup o persona té el domicili fiscal a la demarcació de Tarragona .
En cas que el grup o persona no tingui NIF propi per tenir la gestió encomanada a una empresa, aquesta presentarà el seu NIF per acreditar que té el domicili fiscal a la demarcació de Tarragona i una declaració on constarà el nom i el domicili dels membres del grup que és vol inscriure
La Diputació comprovarà periòdicament la veracitat i actualitat de les dades presentades, en cas que es comprovi que existeixen irregularitats en les dades d’inscripció, tant el grup com l’empresa que el representa seran donats de baixa per acord exprés.
Per motius de contenció del crèdit existent a la partida pressupostària es podrà acordar per determinades modalitats, un preu màxim d’actuació subvencionable
Aquells sol·licitants que no tinguin accés a Internet poden presentar al Registre de la Diputació una sol·licitud acompanyada de la Butlleta d’Inscripció, d’una fotografia a efectes de difusió i de la resta de documentació.
4. Aprovació de les inscripcions
La inclusió al catàleg és discrecional per part de la Diputació. Es tindrà en compte les dades aportades, la qualitat i la trajectòria dels sol·licitants.
L’òrgan de gestió de les sol·licituds és la unitat de Cultura. Seran dictaminades per la Comissió del Servei d’Assistència al Ciutadà i acordades per la Junta de Govern de la Diputació.
La resolució serà comunicada a l’interessat, tenint en compte que fins a la notificació de l’acord d’acceptació de la seva inscripció no podrà actuar a càrrec del catàleg.
Es proporcionarà a tots els grups que formin part del catàleg, un número d’usuari i una contrasenya per tal que puguin accedir a les seves dades
La vigència de la inscripció al catàleg és indefinida, en el benentès que l’interessat pot demanar en qualsevol moment i per escrit a la Diputació, la baixa de la seva inscripció.
Els inscrits poden sol·licitar en qualsevol moment, actualitzacions de les seves dades emplenat els formularis corresponents que es troben a la web del catàleg. Aquestes actualitzacions seran vigents una vegada aprovades per la Junta de Govern de la Diputació, previ informe de la Comissió Informativa del Servei d’Assistència al ciutadà.
5. Control de qualitat
Qualsevol grup, persona o activitats inscrita en el catàleg serà donada de baixa per acord exprés, quan passat un any de la seva inscripció no hagi realitzat cap actuació a càrrec del programa. Pot tornar a realitzar novament la sol·licitud d’inscripció passats sis mesos de la seva baixa.
6. Vigència
La vigència temporal d’aquestes normes és indefinida mentre no es modifiquin o deroguin.
7. Qualsevol dubte d’interpretació d’aquestes normes que pugui sorgir serà sotmès a consideració de la Comissió del Servei d’Assistència al Ciutadà i, si s’escau, serà resolt per la Junta de Govern de la Diputació.
ANNEX A
ACTIVITATS INCLOSES AL CATÀLEG I LES SEVES MODALITATS
1. Espectacles familiars
Circ
Contacontes infantil
Mags
Mim
Pallassos
Teatre infantil
Teatre de titelles
2. Ball i dansa
Balls populars i tradicionals
Balls de saló
Dansa clàssica
Dansa contemporània
Dansa folklòrica /Esbarts
Danses del món
3. Conferències
Alimentació
Art
Artesania
Ciència
Cinema
Dret
Economia
Ecologia
Gastronomia
Història
Medi Ambient
Psicologia
Salut
Solidaritat
Meteorologia
...
4. Documentals / Projeccions
S’admetran tot aquells documentals de temàtica d’interès local i general pels municipis de la demarcació de Tarragona.
5. Espectacles de carrer
Bestiari
Colles castelleres
Diables
Gegants i capgrossos
Majorettes i twirling
Xarangues
6. Exposicions itinerants
Fotografia
Pintura
Gravat
Escultura
Exposicions en itinerància amb condicions específiques.
7. Música
Bandes de música
Bandes de cornetes i timbals
Cantautors
Cobles
Corals/Orfeons
Grallers i dolçainers/gaiters
Grups orquestrals
Havaneres
Lírica (opera i sarsuela)
Música clàssica i de cambra
Música folk i d’arrel o ètnica
Música jazz/ blues/ gospel/ dixie/ fusió
Música pop / rock/ hip hop/ electrònica
Altres tipus de música
Orquestres amb condicions específiques
8. Recitals de poesia i lectures dramatitzades
9. Teatre
Teatre d’adults
Teatre infantil
Contacontes d’adults
Obres teatrals en itinerància amb condicions específiques
* Tant el que anomenem, activitats com la seva divisió en modalitats serà definida pel propi grup o persona actuant a l’hora de donar-se d’alta al catàleg
Subvencions als ajuntaments, i entitats municipals descentralitzades per a la contractació de les activitats incloses en el catàleg de programacions culturals dels ens locals durant l’any 2020.
1) Objecte i finalitat de la concessió de la subvenció
L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió de subvencions als ajuntaments i EMDs de la demarcació de Tarragona per a la contractació de les actuacions o activitats incloses al Catàleg per a Programacions Culturals dels ens locals (en endavant e-catàleg), per tal de contribuir a la celebració d’activitats culturals i artístiques en els municipis de la demarcació.
Els municipis que tinguin nuclis històrics agregats, donats d’alta a la Diputació abans de l’1 de gener de 2020, poden disposar a més, d’un import complementari per cadascun d’ells. Els nuclis històrics que es donin d’alta durant el 2020, no podran ser subvencionats fins a la convocatòria del 2021. En queden excloses les urbanitzacions
2) Requisits i obligacions dels beneficiaris
Requisits dels beneficiaris
Els beneficiaris han de complir els requisits generals previstos a l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i a la base setena de les Bases Generals de Subvencions de la Diputació de Tarragona i amb caràcter específic:
El requisit d’estar al corrent del compliment de les obligacions amb la Hisenda Pública i amb la Seguretat Social s’ha d’acreditar mitjançant la presentació de la corresponent declaració responsable que forma part del formulari de sol·licitud de la subvenció. Si escau, la Diputació de Tarragona pot comprovar l’exactitud i veracitat de la declaració, d’ofici si ha estat expressament autoritzada a la consulta de dades a l’AEAT i a la TGSS, o bé, si no disposa de l’autorització, previ requeriment al sol·licitant d’aportació de documentació.
Aquest mateix règim de declaració responsable també s’ha de presentar en el moment de la justificació i pagament, si han transcorregut més de 6 mesos des de la sol·licitud.
El requisit de no ser deutor per cap concepte de la Diputació de Tarragona, aquest requisit s’acredita d’ofici per part de la pròpia Diputació.
Obligacions dels beneficiaris d’aquestes subvencions:
Els beneficiaris han de complir les obligacions previstes a la base vuitena de les Bases Generals de la Diputació de Tarragona i amb caràcter específic:
a) Els beneficiaris han d'adoptar les mesures de difusió per a donar l’adequada publicitat al finançament públic de l’activitat objecte de subvenció mitjançant la publicació en tot el material gràfic i de difusió “amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona“, juntament amb el seu logotip, d’acord amb les normes gràfiques que té establertes la Diputació.
b) El beneficiari està obligat al compliment de les obligacions pròpies en matèria de transparència que li siguin aplicables. L'incompliment d'aquestes obligacions se sanciona d'acord amb la legislació sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern.
3) Règim de concessió de les subvencions
Concurrència competitiva, mitjançant convocatòria oberta
4) Forma i termini de presentació de sol·licituds.
La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar electrònicament, en model normalitzat disponible a http://www.diputaciodetarragona.cat/ecatalegcultura.
La documentació que conté la sol·licitud és la següent:
1. Certificació justificativa de la realització de l’actuació o activitat i del seu pagament o del reconeixement de l’obligació
2. Declaració responsable sobre el compliment de les obligacions amb la Tresoreria de la Seguretat Social i amb l’Agència Estatal de l’Administració tributària.
3. Declaració responsable del compliment de les obligacions incloses en la normativa sobre transparència, accés a la informació pública i bon govern.
Termini:
S’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria al BOPT i finalitza:
el 5 de desembre del 2020, com a data màxima, per a totes les actuacions fetes des de l’1 de gener fins al 30 de novembre del 2020.
el 15 de gener del 2021, exclusivament per a les actuacions dutes a terme des d’1 de desembre al 31 de desembre del 2020.
No hi ha possibilitat d’ampliació i no s'admetran a tràmit les que es presentin fora d’aquests terminis.
Les actuacions realitzades durant el mes de desembre aniran a càrrec de la convocatòria de l’any següent.
5) Procediment a seguir
5.1 L’ajuntament o EMD ha de posar-se en contacte amb el grup, persona o entitat inscrit/a en el catàleg per tal de concretar dia, hora i lloc en què s’ha de dur a terme l’actuació o activitat.
5.2 L’ajuntament o EMD ha de reservar l’actuació mitjançant el programa informàtic e-catàleg, com a tràmit obligatori i previ a la sol·licitud de subvenció.
5.3 Una vegada realitzada l’actuació o activitat contractada, l’ajuntament o EMD ha de procedir al pagament de l’import total del preu d’actuació o activitat que figuri en el Catàleg per a Programacions Culturals dels ajuntaments, així com les despeses de transport i quilometratge, si escau, o com a mínim el reconeixement d’obligació de la despesa, amb el benentès que la Diputació només subvenciona el preu de l’actuació o activitat que és amb IVA inclòs.
5.4 Tot seguit, ha de tramitar la sol·licitud de subvenció i pagament mitjançant l’aplicació e-catàleg. No s’acceptaran les sol·licituds que no siguin tramitades mitjançant l’aplicació informàtica e-catàleg.
6) Criteris de valoració de les sol·licituds
La unitat instructora avalua les sol·licituds d’acord amb el que s’estableix a les bases 12 i 13 de les Bases generals de la Diputació de Tarragona i la distribució de les subvencions segueix els següents criteris:
Durant la vigència d’aquesta convocatòria es fixa un import màxim anual per a cada municipi, aplicant criteris de població.
Per aplicar aquests criteris es tindrà en compte el nombre d’habitants que consti en l’últim cens de població aprovat per l’Institut Nacional d’Estadística.
La distribució de la consignació pressupostària segueix els següents criteris:
La part de pressupost destinat a cada tram de municipis s’estableix en funció de la població i del nombre de municipis existents en aquell tram. L’assignació de pressupost és la següent:
* Fins a 500 habitants: 34 %
* De 501 a 2.000 habitants: 32,3 %
* De 2.001 a 5.000 habitants: 17 %
* De 5.001 a 10.000 habitants: 8,4 %
* De 10.001 a 50.000 habitants: 6,8%
* Més de 50.000 habitants: 1,5 %
La subvenció es concedeix per rigorós ordre d’entrada al registre, tenint en compte que les sol·licituds presentades per mitjans electrònics són registrades en el moment de formalitzar electrònicament la sol·licitud, després d’haver efectuat la reserva.
Així mateix s’estableix que:
a) No hi ha límit d’actuacions pels grups, persones o entitats inscrits al catàleg.
b) No hi ha límit ni del nombre de contractacions, ni en el preu de l’actuació per part dels ajuntaments i EMDs. El límit és l’import màxim de subvenció anual destinat a cada municipi, fins al qual poden contractar les actuacions del catàleg que desitgin.
c) En cas que l’ajuntament o l’EMD els hi resti un romanent de l’import que els hi pertoca el poden aplicar a una última contractació, tenint en compte que l’ajuntament o EMD es farà càrrec de la resta del pagament.
7) Quantia individualitzada de la subvenció
L’import màxim de subvenció anual per municipi és el següent:
* Fins a 500 habitants: ……………………………..... 8.573 €
* De 501 a 2.000 habitants: ……………………….... 8.422 €
* De 2.001 a 5.000 habitants:……………………… ..6.036 €
* De 5.001 a 10.000 habitants:…………………….. ..4.386 €
* De 10.001 a 50.000 habitants: ……………………..3.864 €
* Més de 50.000 habitants:………………………….. 3.377 €
Cada nucli històric dels municipis de la demarcació de Tarragona, que estigui donat d’alta abans de l’1 de gener de 2020, disposa d’un import de 1.500 euros. Els que es donin d’alta durant l’any no podran ser subvencionats fins a la convocatòria de l’any 2021.
8) Crèdit pressupostari al qual s’imputa la convocatòria i quantia total màxima.
Crèdit pressupostari al qual s’imputen les subvencions: aplicació pressupostària 2010-334-46201 del pressupost de l’any 2020.
Quantia total màxima: 1.500.000 euros
Aquest import màxim pot ser ampliat d’acord amb les sol·licituds rebudes i les disponibilitats pressupostàries
9) Òrgans competents per a la instrucció i resolució del procediment de concessió de la subvenció.
Òrgan competent per a la instrucció del procediment: Unitat de Cultura
Òrgan competent per a la resolució del procediment: Junta de Govern, segons el vigent règim de delegacions en el moment de l'aprovació de la convocatòria.
10) Termini de resolució i de notificació.
Sis mesos des de la data d’entrada de la sol·licitud
11) Nombre màxim de resolucions durant l’exercici
El nombre màxim de resolucions, durant l’exercici 2020, és de 10. L’import màxim per a cadascuna de les resolucions serà una desena part del crèdit total consignat. El crèdit no esgotat en un procediment s’acumula en el següent. En les dues primeres resolucions de l’any 2020, es resoldran les sol·licituds pendents de l’any 2019, entrades dins de termini, que degut a la data de finalització de presentació de sol·licituds s’han de resoldre el 2020.
12) Mitjà de notificació de la resolució
Mitjançant el programa de gestió electrònica e-catàleg.
13) Acceptació
La subvenció s’entén acceptada si el beneficiari no manifesta expressament el contrari en el termini d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació a la Seu electrònica de la resolució de la seva concessió.
14) Caràcter de la resolució i règim de recursos.
Les resolucions dictades en execució de la convocatòria exhaureixen la via administrativa
Règim de recursos contra els actes administratius dictats en execució de la convocatòria:
Recurs contenciós administratiu, en el termini màxim de dos mesos des de l'endemà de la publicació o notificació individual, si escau, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona.
De manera alternativa i potestativa, recurs de reposició, en el termini màxim d'un mes des de l'endemà de la publicació o notificació individual, si escau, davant de la presidenta de la Diputació.
15) Termini per executar les actuacions subvencionades.
El termini per executar les actuacions objecte de la convocatòria és el 31 de desembre de 2020, sense possibilitat d’ampliació.
16) Forma i termini de justificació
Al ser una convocatòria en la que la sol·licitud i la justificació són simultànies, els terminis i la documentació a presentar són els mateixos que s’especifica a l’apartat 4 d’aquesta convocatòria.
17) Control financer
Segons la base 24 de les Bases Generals de Subvencions de la Diputació i la Llei 38/2003, General de Subvencions, el beneficiari té l’obligació de sotmetre’s a les actuacions de control financer que, donat el cas, realitzi la Diputació. La no observança
d’aquesta obligació pot donar lloc al reintegrament de la subvenció concedida i a la devolució dels imports percebuts pel beneficiari.
18) Pagament de la subvenció concedida
Al ser una convocatòria en la que la concessió i la justificació són simultànies, la publicació de la resolució de concessió, la qual comporta també el reconeixement de l’obligació de pagament, es fa mitjançant el programa de gestió electrònica e-catàleg.
19) Canvi de destí
El beneficiari no pot demanar, un canvi de destinació de l’objecte de la subvenció atorgada.
20) Compatibilitat amb altres subvencions.
Aquestes subvencions són compatibles amb altres ajuts destinats a la mateixa actuació. En qualsevol cas, juntament amb altres ingressos, les quantitats atorgades no poden excedir el cost total de l’actuació.
21) Aportació de recursos propis del beneficiari per al finançament de l’activitat
Aquestes subvencions no comporten l’obligació d’aportar recursos propis per part dels beneficiaris.
22) Criteris de graduació d’incompliments
S’estableixen a la base 25 de les Bases generals de subvencions de la Diputació de Tarragona
23) Diari oficial en el qual s’ha de publicar l’extracte de la convocatòria, per conducte de la Base de Datos Nacional de Subvenciones (BDNS)
Un extracte d’aquesta convocatòria es publica a la Base de Datos Nacional de Subvenciones, que actua com a Sistema Nacional de Publicidad de Subvenciones, i al BOPT.
El text íntegre de la convocatòria es publica a la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona.
Servei d'Assistència al Ciutadà -
Cultura
Passeig de Sant Antoni 100, 43003 Tarragona
Tel. 977 29 6600 Fax. 977 29 66 33
a/e ecatalegcultura@diputaciodetarragona.cat
Com
anar-hi?