Projectes transversals

Jornada "L'avaluació de l'impacte al sector de la construcció"

  • Agenda cultural
  • Què: Jornada "L'avaluació de l'impacte al sector de la construcció"
  • On: Casa Navàs. Reus
  • Quan: 27 setembre 2022
  • Hora: De 18:00 h a 21:00 h
  • Publicat21/09/2022

L'operació Coordinació del PECT Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles ha organitzat la jornada tècnica "L'avaluació de l'impacte al sector de la construcció".

La sessió està adreçada a empreses i investigadors/es dels sectors de la construcció i manteniment d'infraestructures que vulguin conèixer com donar resposta als nous reptes i desafiaments en matèria de sostenibilitat, socials i de nous models de governança que ens envolten i que impacten directament en la forma de treballar. A la jornada tractarem les necessitats actuals, així com les eines perquè les empreses puguin controlar l'avaluació de l'impacte i buscar solucions eficaces davant d'aquesta problemàtica que ens afecta cada cop més.

En el programa adjunt es pot consultar els horaris i ponents de la sessió, que es realitzarà en format híbrid (presencial i retransmissió en directe). En acabar les ponències, hi haurà un espai de trobada per poder intercanviar impressions sobre la sessió.

 
Com a activitat paral·lela a la jornada, es pot assistir a una visita guiada a la Casa Navàs a les 18h, abans de començar la sessió.
 
Les persones interessades en assistir-hi, o en seguir la retransmissió en directe, s'hauran d'inscriure en aquest enllaç fins al 26 de setembre.
Imatge de la jornada.
Imatge de la jornada.

Més informació