Treballar i Emprendre

Programa Genius

Vols fer pràctiques a l'estranger?

En els darrers anys la situació de l’emigració del nostre capital humà jove i amb una alta qualificació, coneguda col·loquialment com a “fuga de cervells”, ha crescut de forma sostinguda, una situació que fa necessària la posada en marxa noves línies de suport que permetin millorar les condicions econòmiques i socials determinants per a la consolidació del capital humà en el nostre entorn i fer més competitives i innovadores les empreses i institucions del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Per contribuir a la millora de l’ocupabilitat del jovent, la Diputació de Tarragona dur a terme el programa Genius. Aquest programa s’articula a través d’una convocatòria anual d’ajuts i la selecció de persones participants amb l’objectiu de potenciar, a través d’estades professionals a institucions i entitats vinculades a la Unió Europea.

personas

QUI POT PARTICIPAR

Persones desocupades amb titulació universitària, de Formació Professional, de Grau Superior o amb certificat de professionalitat nivell 3.

europa

COM SÓN LES PRÀCTIQUES?

Aquesta estada professional, té una durada total de 7 mesos; 5 mesos a l'estranger (institucions i entitats vinculades a la Unió Europea) i es complementa amb 2 mesos més en una entitat local, de la demarcació de Tarragona.

L’ajut compta amb una dotació bruta total de 9.300 per persona beneficiària.

 

 

Sol·licitud de participació al programa Genius