Transformació digital

Connectem les persones

Les eines telemàtiques s'han convertit en una necessitat avui en dia. A banda d'afavorir la democratització de la societat, poder-hi accedir de manera generalitzada millora sensiblement la gestió de la ciutadania en els àmbits administratiu, professional o personal i augmenta les seves oportunitats. Alhora, la implantació digital a les administracions públiques permet millorar els serveis prestats a la societat.

Connectem els municipis

fibra

Més de 100 quilòmetres de canalització de fibra òptica a les carreteres de la Diputació. Tots els municipis de la demarcació de Tarragona tindran fibra òptica entre el 2021-2022 gràcies a un acord entre la Diputació de Tarragona i el Govern de la Generalitat.

Administració electrònica

actio

La Diputació col·labora amb els ajuntaments perquè puguin automatitzar els tràmits i millorar així la relació amb la ciutadania. ACTIO, desenvolupada per la Diputació de Tarragona, és la plataforma de serveis tecnològics que ho permet.

Projectes d'innovació tecnològica

Compromís amb l'Agenda 2030

La Diputació de Tarragona forma part de l'Acord Nacional per a l'Agenda 2030

En l'àmbit concret de la transformació digital, la nostra acció s'encamina a satisfer els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) següents:

    ods4    ods8  ods10  ods16  ods17