Ens locals

Next Generation info

En aquest espai, la Diputació de Tarragona us ofereix tota la informació sobre els fons Next Generation per tal que els ens locals del Baix Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre en puguin treure el màxim profit.

Introducció

La Unió Europea amb el Next Generation vol impulsar un procés de transformació de les nostres societats i de les nostres economies a partir, bàsicament, de la transició digital, la transició verda, la cohesió i la inclusió. És una oportunitat per als ens locals, que estan cridats a tenir-hi un important paper.

La Diputació de Tarragona vol ser motor del territori també amb els Next Generation. Per aquest motiu, s’ha constituït una Comissió Interdepartamental de projectes transversals de caràcter estratègic, des de la qual s’ha creat una Oficina Tècnica per al seguiment dels fons Next Generation. També s’ha contractat una consultora especialitzada per tal d’afrontar amb el màxim coneixement les diferents oportunitats que obren els Next Generation.

Un cop més, la Diputació de Tarragona es posa al servei dels ens locals de la demarcació, així com d’altres actors implicats. La creació d’aquest espai al lloc web es fa per donar resposta a la demanda d’acompanyament que es fa a la Diputació i que es materialitzarà principalment en tasques de gestió i transferència d’informació de valor amb l’objecte de maximitzar les oportunitats que es puguin obrir en el futur per l’aplicació dels fons.

Actualitat

Convocatòries

FAQs

Troba resposta a les preguntes més freqüents relacionades amb els fons Next Generation.

Documentació relacionada

Normativa

Tens dubtes? Fes-nos arribar la teva consulta