Treballar i Emprendre

Jornades Gastronòmiques | Salou

  • Agenda cultural
  • Què: Jornades Gastronòmiques | Salou
  • On: Teatre Auditori de Salou
  • Quan: 11 novembre 2025
  • Hora: De 08:30 h a 14:00 h
  • Publicat28/10/2025

8.30 h – Acreditacions i cafè 

9.00 h – Benvinguda institucional

A càrrec de Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i de Pere Granados, alcalde de Salou i diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Tarragona.

Condueix l’acte Helder Moya, periodista gastronòmic

9.30 h – Ponència: Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració. A càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.

10.15 h – Taula rodona: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes agroalimentaris. Moderada per Marta Farrero, cap de Projectes Transversals de la Diputació de Tarragona

  • Josep Pere Colat, president de la Federació Catalana DOP-IGP

  • Laura Martí, cap de desenvolupament de PRODECA

  • Susana Aragón, xef slow food i conferenciant

  • Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia

  • Pep Moreno, xef del restaurant Deliranto

  • Rafel Muria, xef del restaurant Quatre Molins

11.30 h – Pitch de presentació de les marques DO i IGP expositores a la jornada.  

12.15 h – Showcooking , exhibició gastronòmica i tast, a càrrec dels xefs amb estrella Michelin, Pep Moreno i  Rafel Muria.

13.00 h – Cloenda de la jornada 

 

 INSCRIU-TE AQUÍ 

 Per participar cal que formalitzis la teva inscripció

Informació detallada de la Jornada

Cartell de les Jornades Gastronòmiques a Salou
Cartell de les Jornades Gastronòmiques a Salou