Treballar i Emprendre

Jornades Gastronòmiques

Producció, innovació, restauració

 

La Diputació de Tarragona, des de la unitat de Promoció Econòmica i Ocupació, organitza unes jornades gastronòmiques per posar en valor el sector, en el marc del Som Gastronomia–Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025.

Les jornades, que se celebraran l’11 de novembre a Salou i el 25 de novembre a La Ràpita, inclouen:

  • Un espai de trobada i networking amb l’exposició de marques amb Denominació d’Origen (DO) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP) del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

  • Una ponència inspiradora.

  • Una taula rodona.

  • Un showcooking en directe, de la mà dels prestigiosos xefs Pep Moreno, Rafel Muria, Fran López i Vicent Guimerà, amb tast inclòs.

Cal formalitzar la inscripció a una de les dues sessions:

 

Inscripció Jornada Salou

Inscripció Jornada La Ràpita

 

 

 

Sessions | Programa

Qui hi participa?

Organitza

Col·laboradors