8.30 h – Acreditacions i cafè
9.00 h – Benvinguda institucional
A càrrec de Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i de Pere Granados, alcalde de Salou i diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Tarragona.
Condueix l’acte Helder Moya, periodista gastronòmic
9.30 h – Ponència: Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració. A càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.
10.15 h – Taula rodona: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes agroalimentaris. Moderada per Marta Farrero, cap de Projectes Transversals de la Diputació de Tarragona
- 
Josep Pere Colat, president de la Federació Catalana DOP-IGP 
- 
Laura Martí, cap de desenvolupament de PRODECA 
- 
Susana Aragón, xef slow food i conferenciant 
- 
Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia 
- 
Pep Moreno, xef del restaurant Deliranto 
- 
Rafel Muria, xef del restaurant Quatre Molins 
11.30 h – Pitch de presentació de les marques DO i IGP expositores a la jornada.
12.15 h – Showcooking , exhibició gastronòmica i tast, a càrrec dels xefs amb estrella Michelin, Pep Moreno i Rafel Muria.
13.00 h – Cloenda de la jornada
Per participar cal que formalitzis la teva inscripció
