Treballar i Emprendre

Jornades Gastronòmiques | La Ràpita

  • Agenda cultural
  • Què: Jornades Gastronòmiques | La Ràpita
  • On: Museu de la Mar de l'Ebre - La Ràpita
  • Quan: 25 novembre 2025
  • Hora: De 08:30 h a 14:00 h
  • Publicat28/10/2025

8.30 h – Acreditacions i cafè 

9.00 h – Benvinguda institucional. A càrrec d'Enric Adell, vicepresident de la Diputació de Tarragona

Condueix l’acte Clara Tena 

9.30 h – Ponència: Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració. A càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.

10.15 h – Taula rodona: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes agroalimentaris. Moderada per Marta Farrero, cap de Projectes Transversals de la Diputació de Tarragona

  • Josep Pere Colat, president de la Federació Catalana DOP-IGP

  • Laura Martí, cap de desenvolupament de PRODECA

  • Fran López, xef del restaurant Villa Retiro

  • Vicent Guimerà, xef del restaurant L'Antic Molí

11.30 h – Pitch de presentació de les marques DO i IGP expositores a la jornada.  

12.15 h – Showcooking , exhibició gastronòmica i tast, a càrrec dels xefs amb estrella Michelin, Fran López i Vicent Guimerà

13.00 h – Cloenda de la jornada 

 

 INSCRIU-TE AQUÍ 

 Per participar cal que formalitzis la teva inscripció

Informació detallada de la Jornada

Cartell Jornada a La Rapita
Cartell Jornada a La Rapita