8.30 h – Acreditacions i cafè
9.00 h – Benvinguda institucional. A càrrec d'Enric Adell, vicepresident de la Diputació de Tarragona
Condueix l’acte Clara Tena
9.30 h – Ponència: Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració. A càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.
10.15 h – Taula rodona: Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes agroalimentaris. Moderada per Marta Farrero, cap de Projectes Transversals de la Diputació de Tarragona
- 
Josep Pere Colat, president de la Federació Catalana DOP-IGP 
- 
Laura Martí, cap de desenvolupament de PRODECA 
- 
Fran López, xef del restaurant Villa Retiro 
- 
Vicent Guimerà, xef del restaurant L'Antic Molí 
11.30 h – Pitch de presentació de les marques DO i IGP expositores a la jornada.
12.15 h – Showcooking , exhibició gastronòmica i tast, a càrrec dels xefs amb estrella Michelin, Fran López i Vicent Guimerà
13.00 h – Cloenda de la jornada
Per participar cal que formalitzis la teva inscripció
