Amb dues sessions, l’11 de novembre al Teatre Auditori de Salou (TAS) i el 25 de novembre al Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita, s’han impulsat en el marc de la iniciativa ‘Som Gastronomia – Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’
En l’edició d’aquest any s’hi han presentat 32 projectes més que en l’anterior. Els guardons impulsen projectes empresarials nascuts a la demarcació amb una dotació total de 40.000 euros
Impulsats per la Diputació de Tarragona i els consells comarcals, els plans preveuen el condicionament d’entorns naturals i urbans arreu de la demarcació. La Diputació també ha engegat dos plans d’ocupació corporatius
El vicepresident primer de la Diputació, Rubén Viñuales, i el diputat de Promoció Econòmica i Ocupació, Pere Granados, han presentat avui aquestes subvencions, tot destacant-ne la rellevància en els seus respectius àmbits
La iniciativa reuneix nou socis espanyols, francesos i portuguesos, coordinats per la Diputació de Tarragona i amb finançament del programa europeu Interreg Sudoe