Treballar i Emprendre

La Diputació organitza unes jornades gastronòmiques per donar visibilitat al sector agroalimentari de la demarcació

Amb dues sessions, l’11 de novembre al Teatre Auditori de Salou (TAS) i el 25 de novembre al Museu de la Mar de l’Ebre de la Ràpita, s’han impulsat en el marc de la iniciativa ‘Som Gastronomia – Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’
  • Publicat30/10/2025

 

Unes jornades organitzades per la Diputació de Tarragona donaran visibilitat i promouran el sector agroalimentari del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, amb dues sessions programades l’11 de novembre al Teatre Auditori de Salou (TAS) i el 25 de novembre al Museu de la Mar de l’Ebre, a la Ràpita. Sota el títol Jornades Gastronòmiques: producció, innovació i restauració, aquesta proposta s’ha impulsat en el marc de la iniciativa ‘Som Gastronomia – Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025’.

 

Les persones assistents a les jornades podran gaudir, entre d’altres, d’una exhibició gastronòmica en directe amb tast de la mà dels xefs amb estrella Pep Moreno, xef del restaurant Deliranto, i Rafel Muria, del Quatre Molins, en la sessió que s’oferirà a Salou. Pel que fa a la de la Ràpita, el showcooking l’oferiran Fran López, xef del restaurant Villa Retiro, i Vicent Guimerà, de l’Antic Molí. Durant les jornades també hi haurà un espai de trobada i networking de marques amb Denominació d’Origen (DO) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de la demarcació; una taula rodona sota el títol Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. La regió amb més productes alimentaris, i la ponència Innovació i gastronomia, producció agroalimentària i restauració a càrrec de Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, centre de recerca i investigació culinària.

 

Per a més informació i inscripcions a les sessions al web https://www.dipta.cat/jornadesgastronomiques

 

 

 

La Diputació organitza unes jornades gastronòmiques per donar visibilitat al sector agroalimentari de la demarcació
La Diputació organitza unes jornades gastronòmiques per donar visibilitat al sector agroalimentari de la demarcació

Notícies relacionades